Hideo Kodžima znovu rozvířil spekulace. Pracuje snad na exkluzivitě pro PlayStation 5?
i Zdroj: Kojima Productions
Novinka Hideo Kodžima znovu rozvířil spekulace. Pracuje snad na exkluzivitě pro PlayStation 5?

Hideo Kodžima znovu rozvířil spekulace. Pracuje snad na exkluzivitě pro PlayStation 5?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 4. 2022 08:45

Na čem pracuje Hideo Kodžima? Tato otázka trápí nejen fanoušky jeho her, ale také insidery a novináře, kteří zjišťují, co slavný designér plánuje servírovat. Odpíchnout se snaží třeba od jeho kryptických příspěvků na Twitteru, v nichž by mohly být ukryty důležité odkazy.

Reklama

  • Fotografie pořízená Kodžimou obsahuje devkit konzole PlayStation 5
  • Může jít o náznak na další projekt Kojima Productions

Kodžima nedávno na Twitteru zveřejnil fotografii studia. Internetoví detektivové se okamžitě pustili do detailního rozboru snímku za účelem najít stopu, která by poodhalila charakter dalšího projektu. A něco se opravdu našlo.

V pravé části fotky byl objeven devkit konzole PlayStation 5, což vzbudilo přesvědčení, že se v Kojima Productions pracuje na projektu mířícím na tuto platformu. Na druhou stranu je ale naprosto logické, že se ve studiu zařízení nachází, už jen vzhledem k Death Stranding. Hra na PlayStation 5 dorazila v režisérské verzi. 

Nedávno navíc vyšlo najevo, že je potřeba brát Kodžimovy příspěvky s rezervou. Předminulý týden nasdílel obrázek s banerem PlayStation Studios, do něhož zakomponoval postavu Normana Reeduse. Tím způsobil malé pozdvižení, jelikož si většina lidí gesto vyložila jako oznámení další velké akvizice. Kodžima však následně vše uvedl na pravou míru. “Omlouvám se za nedorozumění, ale Kojima Productions bylo a i nadále bude nezávislé studio.” Čert aby se v něm vyznal.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama