Insider přináší informace k hrám od EA. Kdy vyjde pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, další Need for Speed a Dragon Age 4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider přináší informace k hrám od EA. Kdy vyjde pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, další Need for Speed a Dragon Age 4?

Insider přináší informace k hrám od EA. Kdy vyjde pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, další Need for Speed a Dragon Age 4?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 1. 2022 12:28

Na začátku roku se tradičně vášnivě diskutuje možných termínech pro vydání očekávaných her, jen v tomto týdnu jsme informovali o titulech Hogwarts Legacy, Shadow Warrior nebo GhostWire: Tokyo. Další informace se týkají projektů vznikajících pod záštitou Electronic Arts.

Reklama

  • Tom Henderson nabídl další informace k hrám od EA
  • Nové Need for Speed udájně přijede v září, případně v říjnu
  • Star Wars Jedi: Fallen Order je v plánu na poslední kvartál letošního roku
  • Dragon Age 4 podle všeho vyjde nejdříve za rok

Na EA se specializuje insider Tom Henderson. A právě on nabízí předpověď k několika velkým značkám. První na ráně je pokračování série Need for Speed. Je dobře známo, že studio Criterion Games muselo produkci pozastavit, aby mohlo asistovat při vývoji posledního Battlefieldu. Vývojáři si ale zřejmě příliš neodpočinou, podle Hendersona totiž následující díl přifrčí v září, případně v říjnu. Pokud se informace zakládají na pravdě, dojde zřejmě brzy k oficiálnímu oznámení.

Ani k pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order zatím EA neřeklo jediné slovo. Akční adventura od Respawnu by dle posledních informací měla být oznámena před letošní E3 (pokud se tedy veletrh letos vůbec uskuteční). Tento předpoklad Henderson potvrzuje a dodává, že by odhalení mohlo proběhnout 4. května. Samotné vydání očekává v posledním kvartálu letošního roku.

Jako poslední tu máme Dragon Age 4, o němž jsme podezřele dlouho nic neslyšeli. Mlčení ze strany EA a BioWare je evidentně opodstatněné. Henderson se odkazuje na zdroj obeznámený s budoucími plány EA, ten údajně tvrdí, že neexistuje ani nejmenší šance, že čtvrtý díl vyjde ještě letos. 

Zda se proroctví Toma Hendersona vyplní, to ukáže až čas. Čekání naštěstí zkrátí nabitý začátek letošního roku, o zajímavé tituly rozhodně nebude nouze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama