Hráč Call of Duty dostal neoprávněný ban. Šel si stěžovat přímo do kanceláří Activisionu
i Zdroj: Blizzard Austin
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Hráč Call of Duty dostal neoprávněný ban. Šel si stěžovat přímo do kanceláří Activisionu

Hráč Call of Duty dostal neoprávněný ban. Šel si stěžovat přímo do kanceláří Activisionu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 11. 2022 12:47 2

Kuriózním způsobem se rozhodl vyřešit problém s opakovaným banem anonymní hráč Call of Duty: Modern Warfare 2. Na Redditu se pochlubil tím, že se rozhodl neoprávněnost trestu vysvětlit přímo zaměstnancům Activisionu v nedaleké kanceláři.

Reklama

  • Uživatel Redditu sdělil, že si šel kvůli banům v Call of Duty stěžovat přímo do kanceláří Activisionu
  • Byl vykázán ochrankou
  • Řada vývojářů a komunitních manažerů nápad ostře kritizuje

V smazaném příspěvku hráč tvrdí, že byl 28. října neoprávněně zabanován jeho herní účet na Battle.net. Po zamítnutí jeho žádosti o odpuštění si založil nový účet a hru si znovu koupil na Steamu. Hned druhý den ale dostal další trest. Naštvaně se tedy vydal do nedalekých kanceláří Activisionu v texaském Austinu. Ještě na parkovišti ho ale zastavil příslušník ochranky, který ho z místa vykázal. Předtím alespoň slíbil, že zaměstnancům firmy předá zprávu. Stěžovateli měl pak sdělit, že má Activision málo zaměstnanců a že řešení nesprávných banů může trvat i několik týdnů.

Hráč Call of Duty dostal neoprávněný ban. Šel si stěžovat přímo do kanceláří Activisionu
i Zdroj: PCGamer

Hráč si nyní stěžuje, že s ním Activision nekomunikuje, i když za hru utratil už přes 140 dolarů (3500 korun). Ochranka ho také měla uklidňovat tím, že “by se neměl tolik vztekat kvůli videohře”.

Chování hráče nicméně odsoudila celá řada osob blízkých hernímu vývoji. Ty upozorňují na to, že za chybu nemůžou ani zaměstnanci zákaznické linky, ani řadoví vývojáři sedící v kancelářích firmy. Ve všech případech jde o málo placené, vyčerpané pracovníky, kteří rozhodně nepotřebují obtěžování ze strany hráčů. Představa toho, že si někdo fyzicky chodí stěžovat do kanceláří je pak prý noční můrou. Situaci se snaží uklidnit i část komunity, jiní hráči ale naopak tvůrce původního příspěvku podporují a volají po větším tlaku na vývojáře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama