Do Warzone se řítí Rambo. Dle náznaků skutečně přijde i John McClane
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Do Warzone se řítí Rambo. Dle náznaků skutečně přijde i John McClane

Do Warzone se řítí Rambo. Dle náznaků skutečně přijde i John McClane

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 5. 2021 14:58

S oblíbeností F2P her, které vydělávají na mikrotransakcích, dostávají prostor známé filmové postavy, které hráče motivují k nákupu skinů či celých postav. Tím se samozřejmě proslavil Fortnite, na stejný systém ale nyní sází i Call of Duty: Warzone, které se chystá na vydání Ramba a Johna McClanea.

Reklama

  • Do Call of Duty Warzone míří Rambo a nejspíše i John McClane
  • Vývojáři lákají na 20. května, kdy nejspíše dojde k odhalení skinů

První náznaky přišly před pár dny, kdy oficiální Twitteru účet Call of Duty zveřejnil fiktivní statistiky „hráče“ SURVIVORJOHN s obrovským počtem zabití. Fanoušci si následně vydedukovali, že by mohlo jít o Ramba. O dva dny později účet přinesl fotku fiktivní firmy Nakatomi Duct Cleaning s mottem „Řekněte Yippee Ki Yay prachu.“ Reference na Die Hard (Smrtonosná past), potažmo Johna McClanea byla jasná.

Tyto domněnky včera večer vývojáři sami potvrdili krátkým teaser trailerem, kde můžeme vidět Ramba s lukem a zapáleným šípem. K odhalení či vydání by mělo dojít už 20. května. A proč vůbec vítáme tyto kultovní postavy? Verdansk se totiž přesunul do 80. let, Warzone jako takový se vrátil v čase tak, aby korespondoval s prostředím aktuálního pokračování Black Ops Cold War.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama