Call of Duty: Black Ops Cold War Novinka V Call of Duty za pár dní odstartuje nová sezóna. Do Warzone spadne satelit i pět nových zbraní

V Call of Duty za pár dní odstartuje nová sezóna. Do Warzone spadne satelit i pět nových zbraní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 6. 2021 17:00

Už tento týden se do Call of Duty dostane čtvrtá sezóna, a to napříč Black Ops Cold War a Warzone. Activision tak klasicky láká své fanoušky filmově laděným trailerem, který naznačuje, jakých novinek se v klasickém multiplayeru a ve Warzone dočkáme.

Reklama

  • Black Ops Cold War i Warzone se dočkají čtvrté sezóny
  • Activision přinese spoustu novinek
  • Dorazí nové mapy, zbraně i módy

Celá sezóna odstartuje speciální akcí Ground Fall, během které budeme muset najít a zajistit spojení mezi Sat-Links. Za splnění určitých úkolů dostanou hráči emblémy, calling cards či weapon charm. Do Warzone se dostala nová oblast kolem spadlého satelitu a červené dveře, o nichž vývojáři zatím mnoho neřekli. Dle uniklých informací by měly sloužit k teleportaci napříč mapou. 

Warzone se ale dočká i dalších novinek. Změní se mapa v Gulagu, půjde o upravenou verzi Hijacked, dále se objeví možnost přesouvat se na nové motorce. A k tomu nové režimy – Verdansk Resurgence Mini a Payload. 

Obě části Call of Duty dostanou pět nových zbraní – kulomet MG 82, pušku C58, SMG Nail Gun a OTs 9 a palcát. Black Ops Cold War pak dostane čtyři nové multiplayerové mapy, módy a nový scorestreak. Aktualizace dorazí 17. června v 18:00 – velikost se pohybuje od 11 do 13,5 GB.

V Call of Duty za pár dní odstartuje nová sezóna. Do Warzone spadne satelit i pět nových zbraní
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama