Do Escape from Tarkov dorazí velký update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Escape from Tarkov dorazí velký update

Do Escape from Tarkov dorazí velký update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 09:38
Reklama

I když éra, kdy Escape from Tarkov zažívalo obrovský boom díky dropům na Twitchi (podobně jako Valorant) je pryč, do hry se dostalo celkem dost hráčů, a tak se pochopitelně i rozjíždí vývoj. Nedávno jsme informovali o nové oblasti, která do hry dorazí, a nyní Battlestate Games poukazují i na rozšíření nejstarší mapy ve hře Customs.

Ta by měla expandovat o novou oblast na jihu stavební zóny, a také se otevřou některé z dříve nepřístupných budov. I toto by následně mělo pomoct proti camperům a přinést další bezpečnější cesty do exitů. Malou novinku dostane i mapa Shoreline, a to nového bosse Sanitar, který dokáže léčit sebe i své AI spolubojovníky.

Scavové budou ale nově mnohem větší hrozbou. V současné době jsou tyto NPC velmi jednoduchým cílem, jelikož jejich smýšlení není na příliš vysoké úrovni. Update ale Scavy donutí dělat skupinky, které budou následně útočit na hráče, a nově budou moct lootit mrtvá těla. Pokud tedy najdou našlapaného hráče, můžou být Scavové skutečně velkým problémem.

Došlo i na nové předměty, například přidání granátometu, nové typy nábojů nebo obdolbos cocktail, neboli injekce zajišťující buff pro běhání a skákání, za to si ale odnesete do konce raidu pain debuff. Update by měl na live servery dorazit ke konci tohoto týdne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama