Escape From Tarkov je zahlcen bossy. Vývojáři spouští speciální akci před expanzí mapy Factory
i Zdroj: Hrej.cz
Escape from Tarkov Novinka Escape From Tarkov je zahlcen bossy. Vývojáři spouští speciální akci před expanzí mapy Factory

Escape From Tarkov je zahlcen bossy. Vývojáři spouští speciální akci před expanzí mapy Factory

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 6. 2021 17:17 2

Vývojáři z Battlestate Games se očividně nezastaví. Na E3 nám ruský tým prezentoval záběry z nadcházející mapy Streets of Tarkov, před kterou fanoušky realistické střílečky ale čeká ještě spousta obsahu. V současné chvíli nás totiž studio láká na rozšíření mapy Factory.

Reklama

  • EFT před rozšířením Factory obdržel nový obsah
  • Na všech mapách se spawnují všichni bossové
  • Ti jsou navíc nadopovaní drogou

O té jsme vás již informovali, v současné chvíli se ale ve hře děje speciální akce. Na všech mapách je totiž možné potkat všechny bosse, kteří se za normálních okolností objevují pouze na specifických mapách. Zatímco v minulých dnech prostory teprve pomalu prozkoumávali, teď už hráčům způsobují pořádné problémy.

Vývojáři totiž přinesli i novou injekci Obdolbos, která výrazně zvyšuje statistiky postavy, včetně životů, síly nebo regenerace staminy. Bossové nadopovaní touto drogou mají tisícovky životů a je téměř nemožné je zabít. Pokud se injekce dostane do ruky hráčům, mohou ji také aplikovat, ale vzhledem k tomu, že jde o kombinaci různých prášků, je potřeba počítat s 20% šancí na instantní smrt.

Hráči zároveň spekulují o tom, že tato akce značí brzký wipe, tedy zrestartování celé hry. O tom se ale vývojáři zatím nezmínili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama