Crytek oznamuje Crysis 4
i Zdroj: Hrej.cz
Crysis 4 Novinka Crytek oznamuje Crysis 4

Crytek oznamuje Crysis 4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2022 13:17 2

O sérii Crysis jsme neslyšeli mnoho let, dokud se Crytek nerozhodl naskočit na vlnu remasterů. Jak ale naznačily úniky z interních serverů, nešlo o jediné projekt spojený s touto značkou, což nyní potvrzuje i samotné studio.

Reklama

  • Studio Crytek po menším úniku oficiálně potvrzuje čtvrtý díl Crysis
  • Strohé oznámení ale nedoplňují žádné další informace

První únik, jenž byl spíše chybou jedince, přišel skrze čínský profil studia Crytek. Když byla informace na světě, nebylo na co čekat – studio Crytek oficiálně potvrzuje čtvrté pokračování série Crysis. „Je čas vydat se na cestu a stát se hrdinou,“ zaznělo v příspěvku na Twitteru, který doplnila tisková zpráva na oficiálním webu. Hra je stále v rané fázi vývoje, tudíž je vydání ještě na míle daleko. Vývojáři nám ale chtěli informaci předat už teď, aby fanoušky ujistili o tom, že budou bedlivě naslouchat komunitě. Crytek tím chce docílit, aby byl další díl věrný našim představám i duši celé série.

Další zprávy budou nejspíše následovat v následujících dnech a měsících, to ostatně naznačoval i původní příspěvek čínské pobočky. Rozhodně bude zajímavé sledovat, jakým způsobem se za tolik let posunula technologie CryEngine a jestli bude Crysis opět sloužit jako nepřekonatelný benchmark pro naše sestavy.

Crytek oznamuje Crysis 4
i Zdroj: Hrej.cz

Naposledy jsme se věnovali sérii Crysis loni v listopadu, kdy studio vydalo celou remasterovanou trilogii. Balíček ve výsledku nedopadl úplně špatně, naše dojmy si můžete přečíst v recenzi.

Recenze Crysis Remastered Trilogy, trojice někdejších technických klenotů
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Crysis Remastered Trilogy, trojice někdejších technických klenotů

26. 11. 2021 14:45

Pohádka o třech bratřích by mohla klidně popisovat německé Yerliovy. Jejich příběh o rodinné firmě, o které se později bavil…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama