Remasterovaná trilogie Crysis přichází s datem vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Crysis 2 Novinka Remasterovaná trilogie Crysis přichází s datem vydání

Remasterovaná trilogie Crysis přichází s datem vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 9. 2021 08:50

Ať už individuálně nebo jako celek, série Crysis se už zakrátko vrátí. Nejnovější zpráva vývojářského studia nabádá, že si trojici her, s výjimkou datadisku Warhead, budeme moci v pohlednější grafice zahrát už příští měsíc.

Reklama


Už skrze sérii starších klipů, nabízejících průstřih prostředním všech tří dílů, jsme mohli vnímat posun, jenž série s ohledem na grafiku ušla. Od února 2013, kdy jsme se s ní přivítali u vydání třetího dílu, se vývojáři z německého Cryteku rozhodli zapracovat na nasvícení, rozlišení textur a modelech postav, zbraní i prostředí. Jinak řečeno, druhému a třetímu Crysis se v remasteru dostane téže péče, jaké se mohl těšit i jejich společný předchůdce v loňském roce.

Velebí ale stranou. Své oči budeme moci na vizuálně vylepšenou triádu upřít už 15. října, kdy se jako kompletní trilogie i jako samostatná vydání dostane na PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series a Switch. Konzolová verze pro aktuální generaci bude napříč zařízeními oplývat 60 snímky za sekundu, dynamickým rozlišením od 1080p do 4K a absencí ray tracingu. Jejich přímé srovnání s původními verzemi pro PS3 a Xbox One můžete nalézt ve videích níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama