Crimson Desert předvádí souboj s děsivým bossem
i Zdroj: Pearl Abyss
Crimson Desert Novinka Crimson Desert předvádí souboj s děsivým bossem

Crimson Desert předvádí souboj s děsivým bossem

David Bernard

David Bernard

Crimson Desert, nadcházející jihokorejské fantasy dobrodružství v otevřeném světě, dnes obdrželo nové herní záběry. Ty v sedmi minutách předvádějí boj s děsivým bossem jménem White Horn.

Reklama

  • Crimson Desert přichází s novými herními záběry
  • V sedmi minutách nás čeká souboj s děsivým monstrem
  • Hra prozatím nemá pevné datum vydání
  • Tvůrci nicméně hovoří o druhém čtvrtletí roku 2025

Crimson Desert, nadcházející fantasy dobrodružství v otevřeném světě, na kterém pracují jihokorejští vývojáři ze společnosti Pearl Abyss (tvůrci Black Desert Online), dnes obdrželo novou herní upoutávku. Ta v sedmi minutách předvádí náročný souboj s opravdu děsivým bossem jménem White Horn.

Vše začíná setkáním hlavního hrdiny s tlupou banditů, kteří unesli skupinu dětí. Následující krvavá výměna názorů nemá příliš dlouhého trvání, jelikož ji přeruší příchod obřího monstra. Boj na zasněžené hoře představuje možnosti soubojového systému, který se jeví jako velmi akční. Hlavní hrdina, který je vyzbrojen mečem a štítem, musí k podstatně většímu nepříteli přistupovat obezřetně a využívat rychlé reakce, zatímco boss White Horn rozdává drtivé údery jako na běžícím pásu. Souboj je složen ze tří fází, během kterých se White Horn stává více a více agresivnějším. Datum vydání Crimson Desert prozatím není pevně stanoveno, ale předběžně se počítá s druhým čtvrtletím příštího roku, kdy by hra měla dorazit na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Pearl Abyss odkládá Crimson Desert. Chce zajistit zdravý vývoj
i Zdroj: Hrej.cz

Pearl Abyss odkládá Crimson Desert. Chce zajistit zdravý vývoj

Aby odkladů nebylo málo, o ten další se postarali vývojáři MMORPG Black Desert a nadcházejícího Crimson Desert. Právě druhý…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama