Autoři Black Desert oznámili 3 nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Black Desert oznámili 3 nové hry

Autoři Black Desert oznámili 3 nové hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 11. 2019 11:53
Reklama

Black Desert Online je MMO známé především svým neskutečně podrobným editorem postav a velmi povedenou grafikou. Jeho tvůrci, studio Pearl Abyss, ale na jinou tvorbu nezanevřeli. Naopak, na jihokorejském veletrhu G-Star Expo oznámili hned tři vyvíjené novinky.

První novinkou je MMO s názvem Plan 8. Primárně by se hra měla odehrávat v otevřeném světě a důraz je kladen na využívání exosuitů. Už z traileru je patrné, že Plan 8 sází na technické zpracování, záběry pořízené prý přímo ve hře si v ničem nezadají s dnešní západní vrcholovou produkcí.

Na mobilní telefony zase míří DokeV, roztomilé open-world MMO se zvířátky, cartoonovou stylizací a nepřáteli z odpadků.

Asi nejpůsobivější jsou záběry z Crimson Desert, taktéž open-world MMO zasazeného do typického fantasy světa. Server Kotaku upozorňuje na to, že by se mohlo jednat o prequel k Black Desert a hra by mohla vedle multiplayeru nabízet i možnosti singleplayerové kampaně. 

Všechny odhalené tituly (a i dosavadní produkci studia) spojuje impozantní grafické zpracování a masivní online světy. Je otázkou, nakolik tituly proniknou i na západní trhy a kdy se tomu stane. Plan 8 i Crimson Desert jsou dle slov autorů vyvíjeny na PC a konzole, je však možné, že se jedná o konzole příští generace. Pearl Abyss závěrem pozvali své fanoušky na příští E3, kde se dozvíme více..

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama