Black Desert Online vyjde na současnou generaci konzolí
i Zdroj: Pearl Abyss
Black Desert Online Novinka Black Desert Online vyjde na současnou generaci konzolí

Black Desert Online vyjde na současnou generaci konzolí

David Bernard

David Bernard

17. 12. 2023 16:00 1

Na současnou generaci herních konzolí dorazí během příštího roku nativní verze populárního MMORPG Black Desert Online. S oznámením vyrukovali vývojáři z jihokorejského studia Pearl Abyss.

Reklama

  • Black Desert Online vyjde na PlayStation 5 a Xbox Series X/S
  • Bude se jednat o nativní verzi
  • Vydání je naplánováno na rok 2024
  • Dočkáme se i nové oblasti v podobě města Soul
  • Již 20. prosince dorazí povolání Scholar, prozatím pouze na PC

Tvůrci populárního asijského MMORPG Black Desert Online oznámili během tradiční prezentace Calpheon Ball, která se zaměřuje na tvorbu studia Pearl Abyss, že se v příštím roce dočkáme vydání nativních verzí pro herní konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Podrobného představení se dočkáme během letního období. V roce 2024 se můžeme těšit i na nový region v podobě města Soul. Ano, řeč je o hlavním městě Jižní Koreje, které bude inspirováno obdobím dynastie Joseon. Spolu s další lokací dorazí i zbrusu nové povolání. K boji využije meč a píšťalu. Již 20. prosince se hráči dočkají dalšího nového povolání. Tím je Scholar, který disponuje jednoručními kladivy a alchymistickým umem. Datum vydání se týká PC verze, majitelé herních konzolí si počkají blíže nespecifikovanou dobu. 

MMORPG Black Desert Online je dostupné pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Titul lze hrát i na současné generaci herních konzolí, ale pouze ve verzi pro výše zmíněné konzolové platformy. Hra je k dispozici i na mobilních operačních systémech iOS a Android, a to v podobě Black Desert Mobile, které nicméně nenabízí simultánní postup a funkce jako ostatní verze.

Pearl Abyss odkládá Crimson Desert. Chce zajistit zdravý vývoj
i Zdroj: Hrej.cz

Pearl Abyss odkládá Crimson Desert. Chce zajistit zdravý vývoj

Aby odkladů nebylo málo, o ten další se postarali vývojáři MMORPG Black Desert a nadcházejícího Crimson Desert. Právě druhý…

29. 7. 2021 19:30
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama