CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače
i Zdroj: CD Projekt
Novinka CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače

CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 10. 2022 16:26

Polský CD Projekt relativně nedávno zveřejnil obsáhlý dokument vztahující se ke své budoucnosti, ve kterém figuroval i projekt „Canis Majoris“. Dnes večer jsme se dozvěděli, co se pod tímto kódovým označením skrývá - vedení studia totiž oznámilo remake Zaklínače, který bude zcela od základu přepracován v Unreal Engine 5.

Reklama

  • CD Projekt Red oznamuje The Witcher Remake
  • Hra bude kompletně předělána v Unreal Engine 5

Jak tisková zpráva uvádí, projekt Canis Majoris, tedy The Witcher Remake, je stále v rané fázi vývoje, o který se postará studio Fool’s Theory. To je z části sestaveno z veteránů, jenž v minulosti na sérii Zaklínače pracovali. CD Projekt Red pak zajistí kompletní kreativní dohled.

„Je to stále velmi brzy ve vývoji a chceme zajistit, aby byla hra vytvořena s co největší péčí a zaměření na detail. Proto, i když jsme rádi za to, že s vámi tyto novinky sdílíme, vás chceme poprosit o trpělivost, jelikož ještě chvíli potrvá, než začneme hovořit o detailech,“ píše se v tiskové zprávě.

„Zaklínač je to, kde to pro CD Projekt Red všechno začalo. Jde o naší první hru a byl to pro nás velký moment. Navrátit se zpět a předělat hru pro novou generaci hráčů se zdá jako velká věc, možná ještě větší než tehdy. Spolupracovat s Fool’s Theory na tomto projektu je vzrušující, jelikož někteří lidé dříve na sérii Zaklínače pracovali. Tudíž zdrojový materiál dobře znají, také ví, jak moc se hráči na remake těší, a také ví jak udělat neskutečnou a ambiciózní hru. A i když ještě chvíli zabere, než se o hře rozpovídáme, víme, že to bude stát za to.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama