CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače
i Zdroj: CD Projekt
Novinka CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače

CD Projekt Red oznamuje remake prvního Zaklínače

Radek Raudenský

Radek Raudenský

Polský CD Projekt relativně nedávno zveřejnil obsáhlý dokument vztahující se ke své budoucnosti, ve kterém figuroval i projekt „Canis Majoris“. Dnes večer jsme se dozvěděli, co se pod tímto kódovým označením skrývá - vedení studia totiž oznámilo remake Zaklínače, který bude zcela od základu přepracován v Unreal Engine 5.

Reklama

  • CD Projekt Red oznamuje The Witcher Remake
  • Hra bude kompletně předělána v Unreal Engine 5

Jak tisková zpráva uvádí, projekt Canis Majoris, tedy The Witcher Remake, je stále v rané fázi vývoje, o který se postará studio Fool’s Theory. To je z části sestaveno z veteránů, jenž v minulosti na sérii Zaklínače pracovali. CD Projekt Red pak zajistí kompletní kreativní dohled.

„Je to stále velmi brzy ve vývoji a chceme zajistit, aby byla hra vytvořena s co největší péčí a zaměření na detail. Proto, i když jsme rádi za to, že s vámi tyto novinky sdílíme, vás chceme poprosit o trpělivost, jelikož ještě chvíli potrvá, než začneme hovořit o detailech,“ píše se v tiskové zprávě.

„Zaklínač je to, kde to pro CD Projekt Red všechno začalo. Jde o naší první hru a byl to pro nás velký moment. Navrátit se zpět a předělat hru pro novou generaci hráčů se zdá jako velká věc, možná ještě větší než tehdy. Spolupracovat s Fool’s Theory na tomto projektu je vzrušující, jelikož někteří lidé dříve na sérii Zaklínače pracovali. Tudíž zdrojový materiál dobře znají, také ví, jak moc se hráči na remake těší, a také ví jak udělat neskutečnou a ambiciózní hru. A i když ještě chvíli zabere, než se o hře rozpovídáme, víme, že to bude stát za to.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama