Na italském herním festivalu proběhne koncert hudby ze Zaklínače k 20 letům CD Projektu
i Zdroj: CD Projekt
Novinka Na italském herním festivalu proběhne koncert hudby ze Zaklínače k 20 letům CD Projektu

Na italském herním festivalu proběhne koncert hudby ze Zaklínače k 20 letům CD Projektu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 10. 2022 18:40

Živě reprodukovaných hudebních vystoupení inspirovaných hrami se objevuje každým rokem stále více. Pokud náhodou toužíte po luxusním koncertním zážitku, jste fanoušky Zaklínače nebo CD Projektu a nevadila by vám návštěva Itálie, mohla by vás zajímat akce Lucca Comics and Games.

Reklama

  • Během toskánského Lucca Comics and Games proběhne koncert hudby ze Zaklínače k výročí CD Projektu
  • Postarají se o něj talentovaní a zruční hudebníci

Na ní proběhne koncert Witcher 3: Wild Hunt - Music from the Continent dedikovaný sérii Zaklínač a především dvacátému výročí polského studia CD Projekt RED. Hudbu ze série zahraje kompletní symfonický orchestr vedený irskou dirigentkou Eímear Noone. Ta má s hudební hudbou velmi bohaté zkušenosti, pracovala na soundtracku pro Overwatch, Hearthstone, Diablo 3, World of Warcraft nebo výroční orchestrální desce k  The Legend of Zelda: Skyward Sword. Na Evropském turné v roce 2016 vedla orchestr doprovázející uskupení Video Games Live Tommyho Tallarica a v roce 2020 se stala první dirigentkou na předávání Oscarů.

Za nástroje pak usedne mládežnická Orchestra Giovanile Italiana doprovázená polským folk metalovým uskupením Percival Schuttenbach. Festival probíhá od 28. října do 1. listopadu v toskánské Lucce. Vstupné na koncert začíná na 30 eurech, není tedy ani nějak přehnaně drahé. Návštěvu můžete rovnou spojit s cestou po Toskánsku a nasát trochu atmosféry podobné rozšíření O víně a krvi pro třetího Zaklínače.

Na skutečnost upozornil magazín VG247.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama