Capcom nabízí bezplatnou ochutnávku Street Fighter V: Champion Edition
i Zdroj: Capcom
Street Fighter V Novinka Capcom nabízí bezplatnou ochutnávku Street Fighter V: Champion Edition

Capcom nabízí bezplatnou ochutnávku Street Fighter V: Champion Edition

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 4. 2022 14:34

Pokud patříte mezi zapálené fanoušky bojovek, pátého Street Fightera jste patrně nevynechali. Pro všechny ostatní se nyní nabízí fajn příležitost, jak si hru vyzkoušet zcela bez závazků.

Reklama


Právě nyní je totiž k dispozici zkušební verze určená pro hráče na PC a konzolích PlayStation. Navíc jde o takzvanou Champion Edition, která zahrnuje všechny dostupné postavy včetně těch odemknutých v rámci season passu pro pátou sezónu. Dohromady tedy čeká na zápas 45 bojovníků. 

Akce platí až do 11. května. Do té doby lze také Champion Edition pořídit za zvýhodněnou cenu. Ačkoli hra vyšla už v roce 2016, autoři se o ni pečlivě starají dodnes. O tom svědčí například poslední update, jenž dorazil letos v březnu. Spolu s ním získala bojovka dva nové grafické filtry, došlo také k drobnému balancu soubojů. 

Je ale jasné, že už se vývojáři soustředí na šestku, která byla oznámena v únoru letošního roku. A s tím se pojí menší kontroverze kolem loga. To se totiž hráčům příliš nezamlouvá, navíc vzbuzuje dojem, že bylo vytvořeno na základě šablony z knihovny Adobe Stock. Ke hře samotné zatím autoři nic konkrétního nesdělili, bližší detaily by se měly objevit v létě.

Logo Street Fighter 6 vzbuzuje emoce, navíc je velmi podobné šabloně od Adobe
i Zdroj: Hrej.cz

Logo Street Fighter 6 vzbuzuje emoce, navíc je velmi podobné šabloně od Adobe

Studio Capcom o víkendu s pompou odhalilo šestý regulérní díl kultovní série bojovek Street Fighter, neobešlo se to ale bez…

22. 2. 2022 15:50
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama