Capcom má s koncem svého odpočtu skutečně odhalit Street Fighter 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom má s koncem svého odpočtu skutečně odhalit Street Fighter 6

Capcom má s koncem svého odpočtu skutečně odhalit Street Fighter 6

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 2. 2022 07:55

Vývojáři z Capcomu, kteří v minulém víkendu na svém webu odstartovali tajemnou časomíru, mají směřovat k odhalení nového Street Fighteru. Po předchozích spekulacích fanoušků se k možnosti přiklání další neoficiální zdroje. Jeff Grubb tvrdí, že mu informaci poskytlo více zdrojů. Šestý díl věhlasné série bojovek by tak měl být hráčské veřejnosti představen už po zítřejší sedmé hodině ranní.

Reklama

  • Odpočet Capcomu má podle dalších indicií vést k odhalení nového Street Figtheru
  • Jeff Grubb na podkladě svých zdrojů hovoří, že půjde o regulérní šestý díl

Jak už bylo uvedeno, pozornost hráčů se ke Street Fighteru upřela především pro kolidování konce zmíněné časomíry a ukončení finální části turnaje Capcom’s Street Fighter Pro Tour. Rovněž platí, že první díl této dlouholeté série si u svého věku udělá už za pár měsíců další důležitý křížek. 

Značka Street Fighter oslaví letos v srpnu 35 let. Lednové připomenutí provázelo i nové speciální logo. Při poslední podobné příležitosti, která odpovídala 30. výročí, vydal Capcom dvanáctidílnou retro sbírku her ve verzi pro herní automaty: Street Fighter 30th Anniversary Collection

Capcom má s koncem svého odpočtu skutečně odhalit Street Fighter 6
i Zdroj: Hrej.cz

Přidáme-li do obrazu i uváděného novináře VentureBeat, resp. GamesBeat, pak se situace zdá ještě o poznání nadějnější (pochopitelně v mezích spekulací). Grubb měl podle transkripce VGC ve svém placeném videu na herním webu Giant Bomb pronést, že se mu o odhalení šestého Street Fighteru zmínilo hned několik zdrojů. „Všichni by měli očekávat Street Fighter 6, jelikož to je to, co jsem slyšel,“ uvedl. 

Už předloni se v neoficiálních kruzích hovořilo, že nástupce Street Fighteru 5 měl vyjít už loni. Interní průtahy měly však zapříčinit jeho následné odložení, což nás opětovně přivádí k jeho možnému letošnímu vydání. Po téměř šesti letech od posledního dílu se zdá skutečně načase.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama