Budoucnost ve VR je blízko, bylo oznámeno datum Meta Quest Gaming Showcase
i Zdroj: Meta
Novinka Budoucnost ve VR je blízko, bylo oznámeno datum Meta Quest Gaming Showcase

Budoucnost ve VR je blízko, bylo oznámeno datum Meta Quest Gaming Showcase

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

31. 3. 2022 16:20 2

Ať už jste, nebo nejste zastánci technologie hraní ve virtuální realitě, musíte uznat, že společnost Meta je v tomto odvětví největším hráčem. Bezkonkurenční cena jejích technologií společně s množstvím obsahu vyvolává jen jednu otázku: „Co bude dál?“. Od této zvědavosti by nám mohly pomoci novinky, které pro nás Meta připravuje na Meta Quest Gaming Showcase, jehož datum bylo vyhlášeno na 20. dubna.

Reklama

  • Meta Quest Gaming Showcase bylo oznámeno na 20. 04. 2022
  • Očekávat můžeme nové hry, ukázky a možná i hardware

Dle posledních vyjádření můžeme od této události očekávat mnohé. Za jisté můžeme brát oznámení nových titulů, ukázky z již oznámených her a další překvapení, kde můžeme doufat i v možnou další generaci VR headsetů. Ty, oproti konkurenci, masivně nabývají na popularitě a jejich další model by mohl laťku posunout ještě dál. Zvěsti říkají, že by mohl být představit model Meta Cambria, který údajně pujde na pulty obchodů v druhém kvartálu tohoto roku.

Minulý rok, kdy se představily velké tituly jako Resident Evil 4 VR nebo nové Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge, překonal veškerá očekávání a diváky bude jistě zajímat, jestli na tom tento rok bude stejně. Meta zatím žádné tituly nepřislíbila. Nejvíce se však spekuluje o VR verzi Grant Theft Auto: San Andreas, popřípadě titulů od Ubisoftu jako jsou Splinter Cell nebo Assassin´s Creed. Mluví se taky o nových hrách ze světa Star Wars či The Walking Dead. 

Meta má sice relativně pevné postavení na trhu, ale s příchodem dalších značek a novou verzí VR headsetu na PlayStation 5 se bude muset mít jistě na pozoru. Bude zajímavé sledovat, jak se karty promíchají v následujících letech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama