Resident Evil 4 VR nabídne režim Mercenaries, během příštího roku dorazí v bezplatném updatu
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil 4 Novinka Resident Evil 4 VR nabídne režim Mercenaries, během příštího roku dorazí v bezplatném updatu

Resident Evil 4 VR nabídne režim Mercenaries, během příštího roku dorazí v bezplatném updatu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 11. 2021 08:00

Před měsícem vyšla speciální VR verze hororu Resident Evil 4, která byla upravena pro potřeby headsetu Oculus Quest 2. Oproti originálu se v lecčem liší, nejvýraznější změnou je asi first-person perspektiva, v dalších ohledech je pak povětšinou věrná předloze. Je však také potřeba zmínit, že ve hře mnoho obsahu chybí, například režim Mercenaries. Zdá se ale, že na něj nakonec dojde.

Reklama

  • Mercenaries nakonec přece jen doplní Resident Evil 4 VR
  • Uniklý trailer potvrzuje, že režim vyjde během příštího roku formou bezplatného updatu

Oficiální YouTube kanál navázaný na Oculus na malou chvíli zveřejnil trailer k Resident Evil 4 VR, který na režim odkazuje. Video bylo sice velmi rychle skryto, pohotoví diváci si ho ale stihli stáhnout a znovu zveřejnit.

Ukázka prozrazuje, že se oblíbený režim objeví někdy během příštího roku jako bonusový obsah. K majitelům původní hry se dostane formou bezplatného updatu. Pozorní diváci si určitě všimnou, že Oculus neunikne změnám, které začátkem měsíce oznámila společnost Facebook. Označení Meta se propíše i do názvu headsetu, nově půjde o Meta Quest 2.

Vraťme se ale k Mercenaries. Úkolem hráčů je bojovat proti hordám nepřátel, v určitém časovém limitu se musí snažit dosáhnout na co nejvyšší skóre. Režim doplnil vybrané díly série Resident Evil, chyběl ale třeba v sedmičce s podtitulem Biohazard i v remacích dvojky a trojky. Znovu se vrátil až v Resident Evil Village. V Resident Evil 4 VR nicméně chybí i další bonusový obsah, konkrétně jde o režimy Assignment Ada a Separate Ways. Zda se do hry taktéž dostanou v příštích updatech, to zatím není jasné.

Recenze Resident Evil Village, rumunského výletu za tuze vysokou upírkou
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Resident Evil Village, rumunského výletu za tuze vysokou upírkou

11. 5. 2021 10:45
2

Už je to nějaký ten pátek, co vyšlo poslední pokračování této slavné hororové značky. Letos však slaví čtvrtstoletí a za tu…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama