World of Warcraft představuje novou aktivitu. Dočkáme se v nadcházející expanzi
i Zdroj: Blizzard Entertainment
World of Warcraft Novinka World of Warcraft představuje novou aktivitu. Dočkáme se v nadcházející expanzi

World of Warcraft představuje novou aktivitu. Dočkáme se v nadcházející expanzi

David Bernard

David Bernard

21. 4. 2024 12:30 4

V pořadí již desátá expanze pro kultovní MMORPG World of Warcraft se nezadržitelně blíží. Tvůrci nyní detailně představili novou aktivitu Delves, která bude díky své dynamičnosti určena naprosto pro každého.

Reklama

  • World of Warcraft představuje novou aktivitu
  • Delves budou určeny pro každého
  • Dočkáme se v nadcházející expanzi The War Within
  • Datadisk prozatím nemá pevně stanoveno datum vydání

World of Warcraft letos oslaví neuvěřitelných dvacet let své existence. Kultovní MMORPG bylo v průběhu času rozšířeno již o devět expanzí a desátá, The War Within, je naplánována na tento rok. Tvůrci nám nyní nabízejí pohled na novou aktivitu, které se v datadisku dočkáme.

Herní systém Delves je určen pro jednoho až pět hráčů. Výpravy do nebezpečných zákoutí vám zaberou zhruba 10 až 15 minut a počítat můžete i s hádankami a překonáváním překážek. Pokud se rozhodnete pro výpravu s kamarády, fantazii se meze nekladou a volba povolání, se kterým se pro kořist vypravíte, je jen a pouze na vás a vašich spoluhráčích. Při vstupu do Delves je nutné zvolit jednu z nabízených obtížností, na které se váže výsledná odměna. Nižší úrovně obtížnosti budou dostupné během levelování, zatímco v endgame obsahu vás bude čekat opravdová výzva.

V případě, že preferujete sólo hraní, udělá vám radost možnost přizvat NPC společníka, který se s vámi do Delves vydá. Ten bude pro každou sezónu jiný. Prvním pomocníkem bude trpasličí dobrodruh Brann Bronzebeard, jehož zaměření si zvolíte dle vlastních preferencí. Při vydání expanze The War Within se můžeme těšit na dvanáct odlišných Delves. World of Warcraft: The War Within nemá oznámeno datum vydání, předběžně se ale počítá s přelomem léta a podzimu. Aktuálně probíhá alfa testování.

World of Warcraft obdrží tři nové expanze
i Zdroj: Blizzard Entertainment

World of Warcraft obdrží tři nové expanze

Hráči kultovního MMORPG World of Warcraft se mohou radovat. Hra v průběhu následujících let obdrží tři rozšíření, která…

4. 11. 2023 12:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama