Blizzard ruší plány na komplexní PvE režim pro Overwatch 2. Singleplayeru se ale úplně nevzdává
i Zdroj: Blizzard
Overwatch 2 Novinka Blizzard ruší plány na komplexní PvE režim pro Overwatch 2. Singleplayeru se ale úplně nevzdává

Blizzard ruší plány na komplexní PvE režim pro Overwatch 2. Singleplayeru se ale úplně nevzdává

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 5. 2023 11:14

Studio Blizzard v rámci dedikovaného streamu na Twitchi oznámilo, že výrazně pozměnilo plány na další vývoj multiplayerové akce Overwatch 2. Ta se původně měla od prvního dílu odlišovat velmi robustním singleplayerovým režimem s talentovými stromy a vývojem postavy. Na ten ale nakonec v původně plánované podobě nedojde.

Reklama

  • Blizzard oznámil, že ruší původně plánovaný PvE režim pro Overwatch 2
  • Nedočkáme se tedy talentů a progresu v příběhu
  • Příběhové mise ale v nějaké jednodušší podobě přijdou

Výkonný producent Jared Neuss vysvětlil, že režim jako takový byl několik let v intenzivním vývoji a autorský tým připravil spoustu velmi atraktivního obsahu, především zajímavé příběhové mise. Jako celem ale režim údajně příliš nefungoval a neplnil tak velmi přísná kritéria kvality, které údajně Blizzard musí dodržovat. Vývoj by se navíc dále protahoval, což je v současném stavu nepřijatelné.

"A tak před námi stojí další těžká volba. Budeme i nadále vynakládat veškeré úsilí na PvE a doufat, že se nám to někdy v budoucnu podaří, nebo se budeme držet toho, na čem jsme se shodli, a zaměříme se na live service a obsah pro vás všechny? Se vším, co jsme se dozvěděli o tom, co je potřeba k provozování této hry na úrovni, kterou si zasloužíte, je jasné, že nemůžeme naplnit původní vizi pro PvE z roku 2019. To znamená, že nebudeme dodávat specializovaný režim hrdinů se stromy talentů a s dlouhodobým progresem. Tyto věci už prostě nejsou v našich plánech. A víme, že to pro mnohé z vás bude zklamáním, což je důvod, proč jsme chtěli hráče informovat dříve, než budeme mluvit o dalších plánech. A abych byl zcela upřímný, pro mnohé z nás a spoustu lidí v týmu, kteří do těchto věcí vkládají své srdce a duši, to bylo opravdu těžké rozhodnutí," omlouvá se komunitě (díky IGN).

Studio avizuje, že to neznamená úplný konec singleplayerového obsahu pro Overwatch 2. Vytvořené příběhové mise se nějakým způsobem ukážou v šesté sezóně. Aktuálně je na pořadu dne pátá sezóna a nejkonkrétnější plány počítají i se sedmou. Hráči se v rámci těchto tří sezón mohou těšit na dva nové hrdiny, eventy, mapy, doprovodné filmečky a další doplňky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama