Blizzard představil nového tanka Overwatch 2. Jeho specialitou je transformace mezi dvojicí režimů
i Zdroj: Blizzard
Overwatch 2 Novinka Blizzard představil nového tanka Overwatch 2. Jeho specialitou je transformace mezi dvojicí režimů

Blizzard představil nového tanka Overwatch 2. Jeho specialitou je transformace mezi dvojicí režimů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 11. 2022 09:15

Společnost Blizzard Entertainment představila první ukázku nejnovějšího hrdinu Overwatch 2. Jako vůdce tajemného Null Sectoru Ramattra nejprve hledal cestu mírového soužití se zástupci lidského druhu. Když ovšem toto jednání selhalo, obrátil list a na soutěsku násilí vstoupil s organizací Talon.

Reklama

  • Blizzard přinesl avizovanou ukázku nové postavy pro Overwatch 2
  • Ramattra dorazí do hry už 6. prosince. Hráči si nového temporálního tanka budou moci vyzkoušet s druhou sezónou

V novém příspěvku, který se objevil na stránkách Blizzardu, návrhář Josh Noh a designérka Tess Leimanová nabízejí detaily o schopnostech postavy. Po odhalení traileru, který načrtnul všechny schopnosti nového tanka, přichází potvrzení, že Ramattra může dynamicky přepínat mezi formami Omnic a Nemesis.

Ve formě Omnic, která je popisována jako hlavní a více taktická, má Ramattra speciální hůl zvanou Void Accelerator. Tato hůl má několik funkcí, které lze dělit na útočné i obranné. První z nich je střelba útočných mini robotů (tedy jakýchsi bojových nanitů), které poškozují nepřátele při kontaktu s jejich tělem. Další je statická bariéra, kterou ve více dynamické formě užívá Sigma. A poslední je Ravenous Vortex – vyslání jediné nano koule, která při dopadu okamžitě expanduje a stáhne nepřátele dolů a také je při tom zpomalí (včetně létajících hrdinů, jako je např. Echo nebo Mercy, kteří podobným útokům často unikají).

Posuneme-li se k Nemesis, zjistíme, že druhá – časově omezená – forma Ramattra získává hrdinovi dvě extra paže, jakož i defenzivní atributy. Bonusové brnění, které je po dobu 8 vteřin pasivně přítomno, propůjčuje Ramattrovi za cenu pohyblivosti obranu při zranění zepředu, přičemž ofenzivu zajišťuje úder zvaný Pummel (speciální útok, který při švihu přidanými pažemi vysílá ničivou energii vpřed, jež prochází nepřáteli i řadou obranných schopností). Po aktivním bloku může postava na druhou stranu sáhnout také. Vývojáři hlásí, že extra paže, které s Nemesis přichází, mohou hrdinovi sloužit i jako štít, jenž lze opakovaně aktivovat.

Ultimátní schopnost, která je na aktivní formě nezávislá, je tentokrát zvána Annihilation a jde jednoduše o spojení výhod obou forem – Ramattra se bez prodlení proměnní do speciálního Nemesis a začne do okolí vysílat nanity, kteří zraňují a snižují odchozí poškození nepřátel o 50 procent.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama