Bezplatná aktualizace The Sims 4 přidává nové prvky včetně ochlupení, sexuální orientace nebo zakřivených zdí
i Zdroj: EA / Maxis
The Sims 4 Novinka Bezplatná aktualizace The Sims 4 přidává nové prvky včetně ochlupení, sexuální orientace nebo zakřivených zdí

Bezplatná aktualizace The Sims 4 přidává nové prvky včetně ochlupení, sexuální orientace nebo zakřivených zdí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 7. 2022 11:06

Včera vyšla nová, významná aktualizace simulátoru života The Sims 4. Ta přichází těsně před vydáním další větší expanze zaměřené na střední školy, tradičně je ale dostupná zdarma všem majitelům hry bez ohledu na vlastnictví rozšíření. Výčet nových prvků je celkem zajímavý, přichází nové rozhraní telefonu, sexuální preference i systém ochlupení těla.

Reklama

  • Před novou expanzí vyšla i bezplatná aktualizace The Sims 4
  • Přidává ochlupení, sexuální orientace, zakřivené zdi nebo stray a přání

Všichni simové budou nově vypadat realističtěji díky možnosti tělesného porostu. V rámci editoru postav lze chlupy porůst jednotlivé části těla, tedy nohy, ruce, hrudník a záda. Systém navíc počítá i s růstem chlupů, který nicméně bude dostupný jen majitelům rozšíření Střední škola. Při zapnutí v nastavení se dostane ke slovu i holení a úprava porostu, a to včetně vousů.

Už dříve avizovanou novinkou je systém sexuálních orientací. U vytvořených simíků je nově možné nastavit, kterými pohlavími jsou přitahováni ve vztahu, zda už svou sexualitu skutečně objevili, nebo ji teprve prozkoumávají (a může se změnit), a která pohlaví je přitahují fyzicky. Lze tak vytvářet různé kombinace včetně asexuálních simů, nebo těch, kteří nehledají vztahy, ale jen nezávaznou zábavu. Systém by později měl zahrnout i nebinární pohlaví, až budou do hry plně implementována.

Menší změnou je aktualizované rozhraní telefonu, který má stejné funkce jako dřív.

Ze hry zmizí starý systém celoživotních cílů a nahradí je dynamičtější přání a obavy. Ty fungují do určité míry podobně, měly by určovat čeho chtějí konkrétní postavy v krátkém nebo dlouhém horizontu času dosáhnout, nebo čemu se vyhnout, a zároveň reagují i na aktuální dění. Strachy je také možné překonat.

Muž, žena, ani jedno, či obojí. The Sims 4 přidají volbu sexuální orientace
i Zdroj: EA / Maxis

Muž, žena, ani jedno, či obojí. The Sims 4 přidají volbu sexuální orientace

Nadcházející expanze The Sims 4: High School Years přenese hráče do časů středního vzdělání už 28. července. Jejím námětem…

17. 7. 2022 08:35
1

Stavitele pak potěší historická událost - zdi je konečně možné stavět zakřiveně, tedy bez rohů. Systém má fungovat podobně jako v případě zakřivených plotů nebo teras a k dispozici jsou i kompatibilní okna a dveře, byť ne všechny.

Aktualizace také řeší řadu bugů a chyb. Jejich kompletní seznam najdete zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama