Zítra vychází Predator: Hunting Grounds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vychází Predator: Hunting Grounds

Zítra vychází Predator: Hunting Grounds

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 4. 2020 10:25
Reklama

Již zítra vychází asymetrická multiplayerová hra Predator: Hunting Grounds. O hře jsme toho slyšeli už spoustu, aby ale Sony společně s IllFonic spojili informace dohromady, vydávají shrnující a poslední oficiální trailer, který ukazuje vše – od hraní za vojáka či predátora, po zbraně až schopnosti.

Predator: Hunting Grounds může svým stylem připomínat Evolve. 4 hráči si mezi sebou rozdělí classy speciální vojenské jednotky, jejichž úkolem je splnit určitou misi a dostat ze zpět do vrtulníku. Proti nim ale stojí Predátor, jehož cíl je jasný – získat co nejvíce trofejí. Proti vojákům tak nastoupí 5. hráč, který ve svém boji využívá nejen samotnou džungli, ale i pokročilé technologie kamufláže, čepelí či vrhače plazmy.

Je otázkou, jestli se podaří nové hře s Predátorem uspět. Na testovací verze, které v minulosti vývojáři zpřístupnili, byli různé reakce, v dosti případech ale hráči zmiňovali, že hra není zkrátka tak zábavná. Výsledek práce se dozvíme zítra, kdy hra vychází na PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama