Zenless Zone Zero od tvůrců Genshin Impact má datum vydání
i Zdroj: miHoYo / HoYoverse
Zenless Zone Zero Novinka Zenless Zone Zero od tvůrců Genshin Impact má datum vydání

Zenless Zone Zero od tvůrců Genshin Impact má datum vydání

David Bernard

David Bernard

28. 5. 2024 14:00

Čínská společnost miHoYo odhalila datum vydání nadcházející městské RPG akce Zenless Zone Zero. Ta dorazí již 4. července 2024 a nabídne dobrodružství v prostředí postapokalyptického města New Eridu.

Reklama

  • Zenless Zone Zero má datum vydání
  • Nová hra od tvůrců Genshin Impact dorazí 4. července 2024, a to na PC, PlayStation 5, Android a iOS
  • Titul bude podporovat hraní a ukládání postupu napříč platformami

Nad popularitou hry Genshin Impact, kterou má na svědomí čínská společnost miHoYo (známá také pod dceřinou značkou HoYoverse), není třeba polemizovat. Čínští tvůrci již několik let připravují další potenciální hit v podobě hry Zenless Zone Zero, kterou označují jako “městské fantasy/sci-fi akční RPG”. Po několika technických testovacích fázích se nyní dozvídáme datum vydání. Zenless Zone Zero dorazí 4. července 2024, a to na PC, PlayStation 5, Android a iOS. Titul bude podporovat hraní a ukládání postupu napříč zmíněnými platformami.

Děj Zenless Zone Zero je zasazen do prostředí futuristického města New Eridu, které se stalo poslední baštou lidstva. V roli tzv. “Proxy” se vydáme na průzkum tajemných alternativních dimenzí zvaných “Hollows”. Postupem času budeme do svého týmu rekrutovat další ze čtrnácti dostupných postav, jejichž řady budou rozšiřovány prostřednictvím budoucích aktualizací. Hra je v tomto ohledu velmi podobná svému staršímu sourozenci, populárnímu Genshin Impact. Jedná se tedy o titul, který spadá do kategorie tzv. Gacha her. Tvůrci současně uvolnili upoutávku představující postavu Lycaon.

Podaří se Zenless Zone Zero navázat na úspěch předchozí hry studia? To ukáže jen čas. Obliba Gacha her je ve světě nicméně vskutku vysoká. Hra bude dostupná zcela zdarma, ale stejně jako v případě Genshin Impact musíme počítat s velkou porcí volitelných nákupů. Zda se novinka zařadí k tzv. “pay-to-win” titulům, které jsou mnohým hráčům proti srsti, nebo bude přívětivá i k neplatícím zájemcům, se dozvíme již 4. července.

Zenless Zone Zero se připomíná v nové upoutávce
i Zdroj: HoYoverse / COGNOSPHERE PTE. LTD.

Zenless Zone Zero se připomíná v nové upoutávce

Chystané městské akční RPG Zenless Zone Zero, na kterém pracují autoři hitů Genshin Impact a Honkai: Star Rail, se aktuálně…

30. 12. 2023 12:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama