Zahrajte si na baviče v novince Be Funny Now, vychází již za dva týdny
i Zdroj: Steam / Galvanic Games
Mobilní hraní Be Funny Now! Novinka Zahrajte si na baviče v novince Be Funny Now, vychází již za dva týdny

Zahrajte si na baviče v novince Be Funny Now, vychází již za dva týdny

Jakub Fišer

Jakub Fišer

3. 5. 2022 11:48

I když žánr simulátorů roste tak nějak neřízeně a vznikají “klenoty” jako Goat Simulator a podobně, občas se vyloupne opravdu zajímavý počin. Těžko říct, jestli se Be Funny Now! přiřadí k bizárům, nebo k opravdu zábavným titulům. V každém případě jde zřejmě o první pokus o simulátor komika a míří rovnou na mobily.

Reklama

  • V Be Funny Now! se ujmete role komika a snažíte se pobavit další hráče
  • Titul vzniká podle předlohy skečů amerického youtubera Jacksfilms
  • Oficiálně vychází 17. května na Android, iOS a také Steam

Be Funny Now! má vlastně celkem jednoduchý cíl. Jakožto komik na displeji telefonu musíte porazit další baviče v online multiplayeru. Přidanou hodnotu získáte v případě, že mobil s hrou vytáhnete na party mezi dalšími kamarády a pustíte se do společného hraní.

Samozřejmě, pokud jste obeznámeni aktivitami tvůrce videí Jacka Douglasse, alias Jacksfilms, půjdou vám vtípky mnohem lépe od ruky. Jeho internetovými skeči a pořadem Yesterday I Asked You je totiž novinka maximálně inspirována.

Každé kolo je až pro 8 hráčů-komiků a v databázi je víc jak 600 vtipů, které můžete pro hraní využít. Stejně tak máte k dispozici i možnost legrácku namalovat. Zbytek už vychází více méně z reality – kdo uspěje, ten si vyslouží potlesk a růže, v opačném případě přijde sprška tlejících rajčat.

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu
i Zdroj: Unsplash

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu

V obchodě Google Play můžete sehnat hodně zajímavé hry zcela zdarma, ale samozřejmě i za menší poplatek. Některé hry přitom…

2. 5. 2022 16:20

Jinak hra oplývá skutečně krásným stylizovaným designem, obzvlášť se nám líbí 2D modely jednotlivých postav. Zkušené oko pozná grafický jazyk společnosti Galvanic Games, která hru vyvíjí. Oficiální datum vydání bylo stanoveno na 17. května a dorazí na iOS, Android a také do obchodu Steam.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama