Z Overwatche 2 na čas zmizel další hrdina. Mei zlobila zabugovanou schopností
i Zdroj: Blizzard
Overwatch 2 Novinka Z Overwatche 2 na čas zmizel další hrdina. Mei zlobila zabugovanou schopností

Z Overwatche 2 na čas zmizel další hrdina. Mei zlobila zabugovanou schopností

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 11. 2022 13:00

Studio Blizzard bylo znovu donuceno dočasně vyřadit z nabídky týmové střílečky Overwatch 2 ne úplně funkčního hrdinu. Tentokrát to odnesla Mei, která se díky zabugované schopnosti Ice Wall mohla dostávat na normálně nepřístupná místa.

Reklama

  • Mei byla na čas vyřazena ze soupisky Overwatch 2
  • Trpěla problémy se schopností Ice Wall

Schopnost by normálně měla sloužit jako dynamická překážka. Primárně tedy chrání spoluhráče, odděluje od sebe týmy nebo ji lze využít jako plošinu pro nadzvednutí kolegů. Chyby šlo ale využívat k uniknutí z mapy. Ice Wall zároveň často nefungovala jak měla, spoluhráče nenadzvedla nebo nevykrývala nepřátelské útoky. Jednou z variant bylo i proglitchování za zeď a následné odstřelování nepřátel zpoza neprůstřelné překážky.

Hrdina jako takový navíc tedy v boji nebyl příliš užitečný. Studio oficiálně uznalo problémy a Mei dočasně vyřadilo z nabídky. To by mělo platit zhruba dva týdny. Blizzard zatím plánuje hrdinu opětovně zpřístupnit do 15. listopadu.

Opakuje se tak situace, do které byli dříve namočení hrdinové Torbjorn a Bastion. V prvním případě šlo příliš často používat jeho schopnost Overload, zatímco druhý zmíněný mohl díky bugu zasypávat mapu nekonečným deštěm nebezpečných raket. Později byli do hry vráceni v opravené podobě, společně s mapou Junkertown, kterou zase trápily vážnější technické problémy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama