Overwatch 2 dál trápí kuriózní problémy. Na Xboxu hra vyhazuje a banuje hráče při získání achievementů
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 dál trápí kuriózní problémy. Na Xboxu hra vyhazuje a banuje hráče při získání achievementů

Overwatch 2 dál trápí kuriózní problémy. Na Xboxu hra vyhazuje a banuje hráče při získání achievementů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 10. 2022 13:07 1

Pokračování arénové střílečky Overwatch nezažívá úplně hladký start. Těsně po vydání ji trápily technické problémy se servery a dlouhými frontami na připojení, které údajně způsobil hackerský útok. Hráči v USA navíc kritizovali rozhodnutí podmínit hraní SMS kontrolou, která nepodporuje některé běžné typy mobilních tarifů. Nyní se objevují stížnosti na to, že Overwatch 2 odpojuje hráče na Xboxu když odemknou achievement.

Reklama

  • Xboxová verze Overwatch 2 má problém s výpadky při získání achievementu
  • Hráčům kvůli tomu hrozí i krátkodobé bany

Konkrétně na Redditu se množí příspěvky na toto konto. Dle hráčů vyskakující achievement způsobí, že se hra zřejmě snaží znovu přihlásit, zahlásí chybu a uživatele vrátí na původní obrazovku s přihlášením. To zároveň znamená, že je vyhozen z rozehraného zápasu. Kromě evidentních následků (ztráta postupu a nutnosti čekat další minuty ve frontě na připojení) to má i nepraktický dopad - hráči jsou pak označováni za notorické “odpojovače” a hrozí jim i dočasný ban.

Někdy může údajně pomoci vypnutí všech upozornění v systému Xbox, ani to ale není dle svědectví všespásné a k chybám může docházet i bez vyskakujících bublin. A vypadnutí může údajně přijít i bez hraní. Stačí spárovat hru se starším účtem a nově nabytými statistikami tak splnit kritéria pro konkrétní úspěchy.

Společnost Blizzard zatím problémy nekomentovala. Lze předpokládat, že aktivně pracuje na nápravě. Na případy upozornil magazín GamesRadar. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama