Xbox nejspíš láká na Death Stranding v Game Passu na PC
i Zdroj: 505 Games
Death Stranding Novinka Xbox nejspíš láká na Death Stranding v Game Passu na PC

Xbox nejspíš láká na Death Stranding v Game Passu na PC

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2022 08:02

Kruh exkluzivity se dle všeho brzy uzavře. Death Stranding, titul původně exkluzivní konzoli PlayStation 4, později vycházející i na PC, nejspíš brzy zamíří do nabídky konkurenčního předplatného PC Game Pass. Odkazuje na to poměrně otevřený teaser oficiálních sociálních sítí služby.

Reklama

  • Dle účtu na Twitteru se nejspíš do Game Passu na PC brzy podívá Death Stranding

Oficiální twitterový účet Xbox Game Pass PC změnil svou profilovou fotku na logo překrývající zamlženou krajinu s typicky zelenými skalami. Krajinka velmi výrazně připomíná zasazení unikátního titulu Hidea Kodžimy, firma také v příspěvku sdělila “někdy máme prostě rádi pěkný obrázek krajiny”. 

Už dnes hráči na Twitteru přispěchali s porovnávacím obrázkem který zřejmě ukazuje, na jakém místě byl screenshot v Death Stranding pořízen. Uživatel s přezdívkou naven0m také nezapomněl na fotce zachytit močícího protagonistu Sama Bridgese. Tak jako tak je zřejmě oznámení Death Strandingu v nabídce předplatného na spadnutí.

Death Stranding vyšel po tajemné marketingové kampani v roce 2019 a do určité míry rozdělil hráčskou komunitu. Část byla ojedinělým konceptem hratelnosti a kooperace nadšená, jiní nepřišli dobrodružství Sama Bridgese na jméno a hru označili za divný simulátor doručování balíčků. Titul později vyšel na PC, dostal vylepšenou verzi Director’s Cut a představitel hlavní role Norman Reedus nedávno (omylem) oznámil, že vzniká druhý díl. To však zatím nebylo potvrzeno.

Norman Reedus možná v rozhovoru omylem potvrdil Death Stranding 2
i Zdroj: Kojima Productions / Steam

Norman Reedus možná v rozhovoru omylem potvrdil Death Stranding 2

Populární herní designér Hideo Kodžima je tradičně velmi záhadný, když přijde na další chystané projekty. V rozhovoru pro…

20. 5. 2022 16:57

Studio Kojima Productions v hlavní roli s legendárním designérem Hideo Kodžimou v současnosti pracuje na novém titulu ve spolupráci s Xboxem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama