Norman Reedus možná v rozhovoru omylem potvrdil Death Stranding 2
i Zdroj: Kojima Productions / Steam
Death Stranding Novinka Norman Reedus možná v rozhovoru omylem potvrdil Death Stranding 2

Norman Reedus možná v rozhovoru omylem potvrdil Death Stranding 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 5. 2022 16:57

Populární herní designér Hideo Kodžima je tradičně velmi záhadný, když přijde na další chystané projekty. V rozhovoru pro magazín Leo Edit ke konci jeho angažmá v seriálu The Walking Dead ale hvězda Death Stranding Norman Reedus možná úplně omylem propálil vývoj pokračování.

Reklama

  • Herec Norman Reedus v rozhovoru jen tak mimochodem mluvil o druhém Death Strandingu
  • Těžko říct, zda šlo o přeřek, nebo omylem propálil vývoj

Na nevinný dotaz, jak se mu na prvním dílu Death Stranding pracovalo Reedus odpověděl: "Právě jsme začali dělat druhý díl. … Trvalo zhruba dva nebo tři roky zpracovat všechny motion capture scény a všecho další pro Death Stranding. A pak hra vyšla a sesbírala všechny ceny, a byla to velká věc, takže jsme právě začali s druhou částí.”

Na rozhovor upozornil magazín PushSquare a sám autor se podivuje tomu, že je rozhovor už tři dny starý a nikdo si zmínky nevšiml. Možná se jedná o chybu a Reedus se jen podivným způsobem přeřekl. Na druhou stranu ale zmínka padla tak věcně, že může jít o pravdivou informaci a známému herci se prostě povedla poměrně zásadní minela.

V originální akci Death Stranding Norman Reedus ztvárnil hlavní roli kurýra Sama Bridgese. Studio Kojima Productions bývá spojováno s možným vývojem dalšího Silent Hillu. Hideo Kodžima už před časem oznámil, že dělá na dvou velkých hrách, zatím ale tají na kterých.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama