WRC od Codemasters má podle insidera dorazit na konci července
i Zdroj: Codemasters / EA
Novinka WRC od Codemasters má podle insidera dorazit na konci července

WRC od Codemasters má podle insidera dorazit na konci července

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2023 13:05

Očekávaný první licencovaný titul WRC od Codemasters pod záštitou Electronic Arts se zřejmě blíží. Podle respektovaného insidera billbil-kun, který dříve zveřejnil seznam achievementů, hra vyjde už 28. července. Zřejmě neponese název EA Sports Rally, ale naváže s klasickým pojmenováním WRC 23. Leaker odhalil také obsah jednotlivých edicí.

Reklama

  • Licencované WRC od Codemasters údajně vyjde 28. července

Samozřejmě jde o neoficiální únik a je ho tedy třeba brát s rezervou. Právě billbil-kun ale patří k vůbec nejrenomovanějším insiderům internetu a jeho avízům lze obvykle věřit.

Kromě červencového data vydání také zmínil, že hra vyjde jen na současnou generaci konzolí a počítače. Měla by nabízet klasickou a lepší Champions edici. V té bude zastoupen dodatečný obsah z chystaných pěti sezón. Součástí by mohlo být také tříměsíční předplatné oficiální služby WRC+, případně bude součástí předobjednávky. Tím si billbil jistý není.

Magazín Insider Gaming připomíná, že podle jeho zdrojů a exkluzivních záběrů, které mu údajně byly poskytnuty, hra nabídne komplexní možnost stavby vlastního rallye speciálu. Závodit se bude v celkem 16 třídách (pokud nejde o chybu překladu) a hráč může pro dané vozidlo vybrat třeba blok motoru, diferenciál, převodovku, spojku, chladič, zavěšení, brzdový systém, výfuk a tak podobně. Jak to bude fungovat v praxi snad ukáže oficiální odhalení.

Kdy to přijde ale zatím insideři netuší. Červenec už se blíží, dost pravděpodobně tedy nebude daleko.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama