Rallye speciály na cesty? WRC Generations dnes se zpožděním vychází i na Switchi
i Zdroj: Nacon
WRC Generations Novinka Rallye speciály na cesty? WRC Generations dnes se zpožděním vychází i na Switchi

Rallye speciály na cesty? WRC Generations dnes se zpožděním vychází i na Switchi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 12. 2022 12:10

Společnosti Nacon a KT Racing oznámily, že je jejich poslední licencovaný závodní titul WRC Generations dostupný i na konzolích Nintendo Switch. Rozlučku s licencí světového šampionátu rallye si tedy můžete vyzkoušet i na malé obrazovce hybridní konzole.

Reklama

  • WRC Generations dnes vychází na Switchi
  • Zatím jen fyzicky, za zhruba 900 korun

Konkrétně je dostupná fyzická verze, u českých distributorů typicky za zhruba 900 korun. Do digitální distribuce se mají závody dostat během prosince. Port pro Switch obsahuje všechny prvky dostupné i na “velkých” platformách, tedy režim League s multiplayerovými žebříčky a výzvami, novinku v podobě hybridních speciálů v nejvyšší třídě WRC nebo sdílení polepů vozidel.

Switch nicméně nepatří do meziplatformního ekosystému. Má tedy vlastní žebříčky nejlepších zajetých časů a lig. Pikantní je, že hra musela i na Switchi vyjít do konce letošního roku, protože od začátku 2023 Nacon o licenci definitivně přijde. V minulosti přitom série na Switchi vycházela až během jara.

WRC Generations jsme v naší recenzi verze pro PlayStation 5 hodnotili veskrze pozitivně, i když se Switchem nemáme žádné vlastní zkušenosti. Na platformě je ale závodních her akutní nedostatek, tak jako tak jde tedy o jednu z mála možností, jak sednout na Switchi za volant.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama