Warhammer 40,000: Space Marine 2 představuje dvě herní třídy
i Zdroj: Focus Entertainment / Saber Interactive
W40k: SM2 Novinka Warhammer 40,000: Space Marine 2 představuje dvě herní třídy

Warhammer 40,000: Space Marine 2 představuje dvě herní třídy

David Bernard

David Bernard

Velmi vyhlížená kooperativní akce Warhammer 40,000: Space Marine 2 je téměř tady. Během dnešního dne jsme se dočkali zcela nové upoutávky, která představuje dvojici herních tříd.

Reklama

  • Space Marine 2 představuje herní třídy Tactical a Sniper
  • Čekají nás rozdílné dovednosti a arzenál zbraní
  • Hra dorazí již 9. září 2024

Od vydání očekávané kooperativní akce Warhammer 40,000: Space Marine 2 nás dělí pouhý měsíc. Vydavatelská společnost Focus Entertainment si pro natěšené hráče připravila zbrusu novou upoutávku, která představuje dvě herní třídy - Tactical a Sniper.

Zástupcem třídy Tactical je Valius, který disponuje rozsáhlým arzenálem primárních zbraní. Aktivací tzv. “Auspex Scan” dokáže Valius zvýraznit krvelačné nepřátele, kteří následně obdrží zvýšené poškození. Třída Sniper je nám poté představena prostřednictvím Scipia, rychlého a hbitého ostrostřelce, který vyniká v boji na velkou vzdálenost. Scipius se dokáže na čas zneviditelnit, což lze využít při taktice kradmého postupu, případně jako výhodu při oživování indisponovaných spolubojovníků. Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. září 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé edic Gold a Ultra se dočkají o čtyři dny dříve.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama