Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Lenovo
Článek Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7 | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 5. 2022 18:00 2

Seznam kapitol

1. UNIKÁTNÍ PROSTORY 2. LENOVO LEGION 7

Poslední dva roky se nesly ve smutném duchu pandemie koronaviru, která se alespoň pro tuto chvíli uklidnila. Rozhodně jsme se jí nezbavili, společnost a lidé ale zkrátka využívají této chvíle pro to, aby si připomněli to, jak jsme žili ještě před tím, než se po celém světě rozšířil koronavirus. Já jsem na Hrej nastoupil jen rok před tím, než tato situace vypukla, tudíž jsem neměl šanci okusit chvíli, kdy můžeme „využít“ výhodu novináře a vyjet do zahraničí pro to, abychom viděli určité produkty či hry dříve a mohli vám přinést naše dojmy.

Reklama

LENOVO LEGION 7

Na vyzkoušení produktů jsme bohužel neměli moc času, šlo tedy především o první dojmy. Verze Savage, respektive hlavní model Lenovo Legion 7, působil z hlediska zpracování opravdu dobře – ještě aby ne. Jeho poměrně nekompromisní cenovka začíná na téměř 50 tisících a své kvality dává najevo všude. Hned zvenku nabídne notebook osvětlení po všech stranách, displej s min. 165 Hz, 99 W baterii, kapacitní WASD nebo vylepšené chlazení. 

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

Na to dávali zástupci Lenova velký důraz, kromě nového designu větráků a dodatečného heatsinku se v oblasti klávesnice nachází více než jeden tisíc malých děr, skrze které notebook bere studený vzduch. Prim pak hrají nejnovější procesory AMD nebo Intel společně s NVIDIA RTX kartami. 

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

Stealth verze se mi upřímně zamlouvala o něco více. Její jednoduchý design působí opravdu dobře, navíc svým štíhlejším tělem působí opravdu dobře v ruce a dle mého se s notebookem dá lépe manipulovat. Stále zde v určitých verzích najdeme výkonné NVIDIA RTX 30XX karty, více portů, ale o něco méně výkonné procesory, díky čemuž se taktéž snižuje pokročilé chlazení.

Notebooky se snad podaří co nejdříve dostat do plné produkce a mohly by tak brzy zamířit i k novinářům, abychom si mohli nové kousky pořádně otestovat.

G2 prezentace a souboj

Po prezentaci a ozkoušení nových kousků jsme měli možnost udělat rozhovor se zástupcem týmu G2, který vám na web přineseme snad v brzké době. Následoval showmatch ženského Valorant G2 Gozen týmu proti zdejším účastníkům, který byl opravdu dobře zpracovaný, akce byla značně mediálně zabrána a i já jsem se pustil do souboje. Bohužel jsem byl přesvědčen o svých nicotných schopnostech a během dvou soubojů jsem byl neskutečně ztrapněn a podařilo se mi získat pouhé jedno kolo vůči deseti prohraným. 

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

Po celé akci jsme ještě zamířili na rozlučkový oběd do neskutečné restaurace přímo u Katedrály Narození Panny Marie, kde jsme se se všemi účastníky rozloučili u skvělého jídla i nádherného výhledu. To, jak cesta probíhala, jsem popsal nejen v novém hPodu, ale, jak už sem zmínil, i na našem Instagramu. Musím říct, že jako první má novinářská akce a jedna z prvních po pandemii koronaviru byl výlet do Milána opravdu perfektní a my ještě jednou moc děkujeme Lenovo Legion za tuto možnost.

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Lenovo
První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama