Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Lenovo
Článek Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 5. 2022 18:00 2

Seznam kapitol

1. UNIKÁTNÍ PROSTORY 2. LENOVO LEGION 7

Poslední dva roky se nesly ve smutném duchu pandemie koronaviru, která se alespoň pro tuto chvíli uklidnila. Rozhodně jsme se jí nezbavili, společnost a lidé ale zkrátka využívají této chvíle pro to, aby si připomněli to, jak jsme žili ještě před tím, než se po celém světě rozšířil koronavirus. Já jsem na Hrej nastoupil jen rok před tím, než tato situace vypukla, tudíž jsem neměl šanci okusit chvíli, kdy můžeme „využít“ výhodu novináře a vyjet do zahraničí pro to, abychom viděli určité produkty či hry dříve a mohli vám přinést naše dojmy.

Reklama

Herní distributoři pro tuto příležitost ještě nesahají, přeci jen je možné hru vyzkoušet i virtuálně přes internet a tímto způsobem jsme například vyzkoušeli Roller Champions či spoustu dalších. Výrobci hardwaru ale takovou možnost nemají, přičemž s nabídkou vyjet do zahraničí a vyzkoušet si nové produkty nyní přišla firma Lenovo Legion. My jsme i díky možnosti vyjet do italského Milána exkluzivně jako jediný z České republiky nabídku samozřejmě ihned přijali a i díky tomu vám můžeme přinést tento unikátní článek.

AKCE V UNIKÁTNÍ KAVÁRNĚ

Cestu do Milána a servis Lenova jsem poměrně detailně zaznamenal na našem Instagramu, kde si jí můžete prohlédnout i v uložené záložce. Soustředíme se na samotnou akci, kvůli které jsem do Milána jel – a tedy představení nových notebooků Lenovo Legion 7, udělat exkluzivní rozhovor se zástupcem G2 a třeba si zahrát proti hráčkám Valorant týmu G2.

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Lenovo

Musím říct, že mě vůbec překvapili i prostory, kde se celá akce odehrávala. Šlo o prostor Spazio Lenovo, které kombinuje prodejnu společně s kavárnou. Respektive zástupci Lenova tvrdí, že jde především o ukázku vlastních produktů společně s Motorola telefony, kam si zároveň mohou hráči a zájemci sednout na kafe nebo si dát něco k jídlu. Dle mého je to opravdu zajímavý koncept, který u nás snad nemá obdoby.

Vyjeli jsme do Milána podívat se na nové Lenovo Legion 7
i Zdroj: Lenovo

Kromě toho se pak v zadní části nachází i místo pro prezentace, kde proběhlo krátké uvedení nových produktů. Lenovo se tentokrát rozhodlo přinést dvě naprosto odlišné řady notebooků, a to Stealth a Savage, které cílí na dvě úplně odlišné sorty hráčů. Zatímco Stealth má nabídnout výkon ve štíhlejším a elegantnějším těle, Savage cílí na to nejlepší z nejlepšího, tedy naprosto nekompromisní výkon společně s celou barevnou odezvou po celém počítači.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama