Vydejte se zadarmo do temného kyberpunku. GOG zakončuje letní akce rozdáváním dalšího titulu
i Zdroj: Theta Division Games
Novinka Vydejte se zadarmo do temného kyberpunku. GOG zakončuje letní akce rozdáváním dalšího titulu

Vydejte se zadarmo do temného kyberpunku. GOG zakončuje letní akce rozdáváním dalšího titulu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2022 08:45

Z GOG přichází na závěr slev další bezplatná hra zdarma, nyní pro fanoušky point-and-click. Obchod po štědrosti z předchozích týdnů rozdává sci-fi adventuru VirtuaVerse skýtající dystopickou vizi studia Theta Division.

Reklama

  • GOG rozdává kyberpunkovou point-and-click adventuru VirtuaVerse
  • Na její vyzvednutí máte čas do 15:00 dne 27. června

VirtuaVerse je kyberpunková point-and-click adventura s pixel-artovou grafikou splétající příběhy Technomancerů, autorů graffiti AVR, hackerských gangů, tajemných kryptošamanů a zhýralosti virtuální reality. Chcete-li si jej nárokovat, přejděte na domovskou stránku GOG, popřípadě klikněte na tento odkaz, kde hru najdete na její produktové stránce. Čas na vyzvednutí trvá do začátku příštího týdne.

GOG rovněž nabízí hru po boku dodatečně přidaného příběhového režimu, jenž část systémů upravuje za cenu vystřižení některých pasáží. Není ovšem důvod k obavám, že by byl zážitek polovičatý. Valná většina příběhu vám podle tvůrců ani při takové volbě neunikne, přičemž platí, že většina hádanek bude jednodušší a váš inventář méně obtěžkán různými nástroji, které je třeba zkoušet. Jednoduše řečeno, jde o vyváženou volbu pro ty, kdo nechtějí jen zbytečně narážet proti zdi, ale jde jim hlavně o příběh a jeho prožití.

Pro připomenutí přidáváme ještě to, že své rozdávané hry stihl v týdnu pozměnit i Epic. Ve svém cyklu her zdarma rozdává nyní Game of Thrones: The Board Game Digital Edition od vydavatele Asmodee a Car Mechanic Simulator 2018 od týmu Red Dot Games.

Epic představil hry zdarma pro příští týden. Do akce se chystají dva kouzelníci
i Zdroj: Epic Games Store

Epic představil hry zdarma pro příští týden. Do akce se chystají dva kouzelníci

Obchod Epic Games Store odhalil další várku her, které si zákazníci mohou zařadit do knihovničky zcela zdarma. Tentokrát…

24. 6. 2022 08:30
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama