Ve filmu Gran Turismo si zahraje i členka Spice Girls a Djimon Hounsou
i Zdroj: PlayStation Studios / Polyphony Digital
Novinka Ve filmu Gran Turismo si zahraje i členka Spice Girls a Djimon Hounsou

Ve filmu Gran Turismo si zahraje i členka Spice Girls a Djimon Hounsou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 11. 2022 12:00

Herecké obsazení připravované filmové adaptace závodní série Gran Turismo se rozrostlo o dvě další jména. Rodiče hlavního hrdiny a talentovaného mladého jezdce (Archie Madekwe) ztvární Djimon Hounsou a Geri Halliwell-Horner.

Reklama

  • Mezi herce ve filmu Gran Turismo patří také Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski a Thomas Kretschman

Djimon Hounsou s beninskými kořeny má na stříbrném plátně obrovské zkušenosti. Hraje už od začátku devadesátých let, objevil se například v Gladiátorovi, In America nebo Amistad Stevena Spielberga. Za filmy In America a Blood Diamond získal oskarové nominace. V posledních letech se také pravidelně objevoval v komiksových filmech. Roli Koratha si střihl v Guardians of the Galaxy a Captain Marvel, u DC se zase objevil ve filmech Aquaman, Shazam! nebo Black Adam.

Djimon Hounsou
i Zdroj: Wikimedia Commons
Djimon Hounsou
Geri Horner
i Zdroj: Wikimedia Commons
Geri Horner

Geri Halliwell-Horner se proslavila především svým angažmá v dívčí skupině Spice Girls, kde byla známa jako Ginger Spice. Také se věnovala psaní textů, módnímu návrhářství a zahrála si v hrstce nepříliš kvalitních filmů. Ke světu závodění má ale blízko úplně jiným způsobem. Jejím manželem je totiž Christian Horner, šéf stáje Red Bull v šampionátu Formule 1.

Ve filmu se dále objeví Daniel Puig, Josah Stradowski nebo Thomas Kretschman. Natáčení začalo v Maďarsku. Do režisérského křesla usedl zkušený Neill Blomkamp (District 9, Chappie). Kromě výše zmíněných jmen už déle víme, že si v Gran Turismo zahraje i Orlando Bloom nebo David Harbour. Premiéra je naplánována na 11. srpna příštího roku.

K filmovému zpracování Gran Turismo se připojuje i herec Orlando Bloom
i Zdroj: Push Square

K filmovému zpracování Gran Turismo se připojuje i herec Orlando Bloom

Magazín Hollywood Reporter navazuje na svou včerejší zprávu, že filmu Gran Turismo propůjčí svou tvář i hvězda seriálu…

17. 9. 2022 07:55
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama