Vedlejší roli ve filmovém Gran Turismo ztvární David Harbour, Jim ze Stranger Things
i Zdroj: Netflix
Novinka Vedlejší roli ve filmovém Gran Turismo ztvární David Harbour, Jim ze Stranger Things

Vedlejší roli ve filmovém Gran Turismo ztvární David Harbour, Jim ze Stranger Things

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 08:40

Filmový magazín Hollywood Reporter informoval o tom, že Sony Pictures a PlayStation Productions obsadili herce Davida Harboura do vedlejší role připravovaného filmu Gran Turismo. Populární herec má ztvárnit roli mentora hlavního hrdiny.

Reklama

  • Ve filmu Gran Turismo si zahraje David Harbour

Harbour, známý především díky svým rolím v seriálu Stranger Things nebo komiksovkách Black Widow, Hellboy (2019) a Sebevražedný oddíl pod taktovkou režiséra Neila Blomkampa sehraje roli zkušeného závodníka. Gran Turismo má totiž vyprávět příběh mladíka, který se díky zkušenostem z hraní dostane za skutečný závodní volant. Scenáristé Jason Hall a Zach Baylin (Americký sniper, Král Richard: Zrození šampiónek) se měli inspirovat skutečnými událostmi. 

Studio tedy zřejmě využije zkušeností s GT Academy, skutečného programu v rámci kterého se talentovaní hráči Gran Turismo mohli stát profesionálními jezdci pod záštitou Nissan NISMO. Úspěšní účastníci programu (například Lucas Ordoñez, Jordan Tresson, Wolfgang Reip, Jann Mardenborough, Nicolas Hammann) závodili v 24 Hodin Le Mans, Blancpain Endurance, NASCAR Xfinity a celé řadě dalších soutěží cestovních vozů.

Filmové Gran Turismo by mělo mít premiéru 11. srpna příštího roku a chce navázat na úspěchy filmového Uncharted. Sony zároveň s rozličnými partnery dokončuje seriálový Twisted Metal (Peacock), The Last of Us (HBO), God of War (Amazon), Horizon (Netflix) a další.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama