Ve čtvrtek vychází velké rozšíření Worldslayer pro Outriders, přinese řadu novinek
i Zdroj: People Can Fly
Outriders Novinka Ve čtvrtek vychází velké rozšíření Worldslayer pro Outriders, přinese řadu novinek

Ve čtvrtek vychází velké rozšíření Worldslayer pro Outriders, přinese řadu novinek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 6. 2022 14:05

Už ve čtvrtek se svět Outriders rozšíří o významný dodatek Worldslayer. Ten přinese především novou kampaň s novým prostředím, nepřáteli a vybavením. Hráči ve střední Evropě budou moct do hry naskočit od 18:00 lokálního času.

Reklama


Worldslayer přinese novou příběhovou kampaň nezávislou na původní hře, ve které se pokusí zatnout tipec frakci Insurgents s velitelem Ereshkigalem. K tomu samozřejmě patří plejáda nových nepřátel, lokací i kusů vybavení.

Mění se ale i hra jako taková. Možnosti přizpůsobení postavy rozšíří talentové stromy PAX, fungující vedle současných třídních stromů. Body PAX budete získávat za splnění konkrétních milníků v příběhu Worldslayer a umožní hráčům ještě lépe profilovat své postavy v konkrétních schopnostech, nebo experimentovat s kombinacemi. Vedle toho do hry zamíří i nový systém progresu Ascension pro postavy na úrovních vyšších než 30. Mění se i systém hodnocení vybavení s úrovněmi Apocalypse.

Po vydání DLC by také autoři měli zapracovat na různých aspektech správy inventáře pro příjemnější hraní. Některé změny se projeví i bez zakoupení DLC, tedy pro původní hru. Konkrétně jde o systémy Apocalypse, náprava řady bugů a vyvážení existujícího vybavení.

Recenze Outriders, nejkrvavější akce letošního jara
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Outriders, nejkrvavější akce letošního jara

8. 4. 2021 20:00
5

Novinka od studia People Can Fly chce zabodovat v žánru looter-shooter. Spolu se Zdeňkem Pudivítrem jsme tedy vyčistili…

Předběžný přístup se otevře už 28. června, kdy si také hra vynutí stažení nového buildu, nehledě na to, zda hráč vlastní nebo nevlastní rozšíření. Cena DLC se liší v závislosti na původní hře. Pokud jste si ji zakoupili, rozšíření Worldslayer vás vyjde na 1049 korun, nebo 944 korun s Game Passem. K dispozici je také výhodnější bundle s původní hrou za 1849 korun, respektive 1664 korun s Game Passem.

Expanzi si také proklepneme v recenzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama