Outriders se připravují na ledovou bouři. Rozšíření Worldslayer se předvádí v prvních záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Outriders Novinka Outriders se připravují na ledovou bouři. Rozšíření Worldslayer se předvádí v prvních záběrech

Outriders se připravují na ledovou bouři. Rozšíření Worldslayer se předvádí v prvních záběrech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 4. 2022 10:14

Je tomu už celý rok od chvíle, kdy dorazili Outriders, novinka od studia People Can Fly, která se profilovala jako obzvlášť brutální looter-shooter akce. U hráčů navíc zaznamenala velký úspěch, autoři se tedy pustili do přípravy dodatečného obsahu. A právě nyní představují první placené rozšíření.

Reklama

  • Rozšíření Worldslayer vyjde 30. června
  • Nabídne novou kampaň, endgame, stovky nových předmětů a také sekundární strom schopností
  • K dispozici jsou první záběry

Expanze označená jako Worldslayer dorazí 30. června na všechny platformy, kde je hra dostupná. Planetou Enoch zacloumají smrtící anomálie, ledové bouře zabíjejí i ty největší potvory zdejšího světa. Aby toho nebylo málo, ke slovu se hlásí proradná Ereshkigal, která si hodlá podmanit celou planetu.

Pokud s Outriders ještě nemáte žádné zkušenosti, máte dvě možnosti. Buď můžete projít základní kampaň a nabrat potřebnou sílu, nebo aktivovat speciální booster, jenž vás katapultuje až na 30 úroveň. Lepší ale bude první možnost, aby vám neunikly příběhové souvislosti.

Kreativní ředitel Bartek Kmita v tiskové zprávě zmiňuje, že se tvůrci snažili navázat na prvky, které si hráči oblíbili v základní hře. Worldslayer odemkne stovky nových legendárních předmětů, zvýší maximální úroveň výbavy a představí dosud neviděné mutanty a smrtelně nebezpečné zóny. Vývojáři také připravili sekundární strom schopností, v němž se skrývají dvě nové podtřídy. Autoři si evidentně oblíbili slovíčko “apokalypsa”, nalepili ho totiž na nové tiery a také zbraně, které díky silným modifikacím tohoto druhu zvládnou rozpoutat opravdové peklo.

Kampaň samozřejmě vrcholí endgame částí, o ní ale autoři promluví příště. Zbývá už jen naznačit cenu. Rozšíření lze pořídit samostatně za 1049 korun, v balíčku s původní hrou vyjde na 1849 Kč. V rámci předobjednávky můžete něco málo ušetřit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama