Vampire: The Masquerade – Swansong ctí maškarádu. Záběry z hraní ukazují strasti a pasti života upírů
i Zdroj: Nacon / Big Bad Wolf
Vampire: The Masquerade - Swansong Novinka Vampire: The Masquerade – Swansong ctí maškarádu. Záběry z hraní ukazují strasti a pasti života upírů

Vampire: The Masquerade – Swansong ctí maškarádu. Záběry z hraní ukazují strasti a pasti života upírů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 3. 2022 12:40

S Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kdesi v nedohlednu začíná být stále očividnější, že naděje na pravověrné ztvárnění vesmíru World of Darkness neleží tolik u Paradoxu jako spíše u tvůrců The Council. Pomineme-li battle royale Bloodhunt, jenž je pouze exemplární ukázkou maximálního možného odklonu od tradice, pak záchrana kdysi slavného jména padá na příběhové RPG Vampire: The Masquerade – Swansong.

Reklama

  • Vývojáři The Council přináší gameplay ukázku z Vampire: The Masquerade – Swansong
  • Hra kombinuje prvky příběhových adventur a RPG

Vydavatelství Nacon, které francouzské studio Big Bad Wolf podporuje, přineslo ukázku z hraní, v níž je dopodrobna líčena základní hratelnost díla. Příběh tří upírů z různých klanů Camarilla provází jednak aspekt příběhových voleb, ale jednak i začlenění RPG prvků. Kromě ovlivnění výsledného konce budete tak moci např. svádět či zastrašovat oponenty nebo využít plížení k jejich obejití a splnění cíle. 

Určujícím prvkem hlavních postav se stanou dovednosti jejich příslušného klanu. Galeb, který stejně jako zbylá dvojice prožil na zemi již celá tři staletí, zná lidi jako své boty, a nabízí proto schopnost ovládat lidskou mysl. Emem umí užitím svého společenského vlivu vstoupit do zapovězených míst. A Leysha, jejímž živlem je kradmý pohyb ve stínu, vyčnívá v nikým netušeném postupu. 

Všeobecně tak platí, že každá postava je unikátní. Je ovšem třeba dbát na to, že jejich výhody je třeba bedlivě vážit vůči utajení upírské komunity, stejně jako vůči rovnováze bestiální nátury každé z postav.

Vývoj Vampire: The Masquerade – Swansong nabírá další zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz

Vývoj Vampire: The Masquerade – Swansong nabírá další zpoždění

Dnešní doba upírům příliš nepřeje, alespoň tedy ne těm pod značkou Vampire: The Masquerade. Problematickým vývojem si…

30. 11. 2021 08:30

Titul byl oznámen v roce 2019 a po posledním odkladu z konce loňského roku cílí vydáním na 19. května. Hra míří na PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama