V únoru se v prémiovém katalogu Switch Online objeví The Legend of Zelda: Majora's Mask
i Zdroj: Hrej.cz
The Legend of Zelda: Majora's Mask Novinka V únoru se v prémiovém katalogu Switch Online objeví The Legend of Zelda: Majora's Mask

V únoru se v prémiovém katalogu Switch Online objeví The Legend of Zelda: Majora's Mask

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 1. 2022 14:03

Během února se předplatná služba Nintendo Switch Online + Expansion Pack rozroste o významný kousek dějin platforem Nintenda. Hráčům se totiž zpřístupní kultovní The Legend Of Zelda: Majora's Mask, temnější pokračování 3D průkopníka Ocarina of Time.

Reklama

  • Během února nabídku N64 her Switch Online rozšíří Majora's Mask

Majora’s Mask vyšla původně v roce 2000 na pomalu odcházející konzoli Nintendo 64 a šlo o druhé pokračování série, které nabídlo kouzlo 3D grafiky. Oproti legendární Ocarině a ostatně i všem ostatním dosavadním dílům série se vyznačuje poměrně temným námětem. Mezi zajímavé hratelnostní novinky patří například ústřední třídenní cyklus, během kterého musí Link zachránit svět Termina.

Majora’s Mask patří k nejlépe hodnoceným hrám historie i k nejoblíbenějším pokračování Zeldy. Je jedním z dvou titulů, které bezpodmínečně vyžadovaly hardwarové rozšíření konzole Expansion Pak násobící operační paměť Nintenda 64 (druhou takovou hrou byl Donkey Kong 64). Později vyšla i na Gamecube, Wii, Wii U a ve vylepšené 3D verzi na Nintendo 3DS.

Připomínáme, že základní členství Switch Online nabízí možnost hraní klasických titulů z NESu a SNESu. Za příplatek je pak možné členství rozšířit o zmíněný Expansion Pack, který vedle DLC pro Animal Crossing: New Horizons přináší katalog her z Nintendo 64 a Sega Megadrive.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama