Switch Online si zatím vede dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch Online si zatím vede dobře

Switch Online si zatím vede dobře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 10. 2018 10:00
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, jak se Nintendu daří v prodejích s jejich Switchem a nyní se s námi podělili i o první výsledky jejich nedávno spuštěného předplatitelského programu Nintendo Switch Online. Před jeho spuštěním nebyly reakce hráčů moc dobré a po spuštění to nebylo o nic lepší. I napříč kritice se mu ale daří velmi dobře.

V tomhle případě jsme se bohužel nedočkali konkrétních čísel, ale podle předchozích reportů už dříve počet předplatitelů přesáhl 5 milionů. Z toho si 50 % uživatelů předplatilo Nintendo Switch Online rovnou na celý rok. 20 dolarů za roční předplatné přeci jen není tak velká částka jako u konkurence.

Úspěchy hlásí i japonské obchody, kde se prodávaly předplacené karty s NS Online. Prý se prodávaly velmi dobře, i když stojí o něco víc, než když si předplatné zařídíte přímo skrz konzoli.

U nás roční předplatné vyjde na 499 korun. Máte také možnost si zaplatit 3 měsíce za 199 a měsíční platby vás pak vyjdou na 99 korun. Je tady i možnost rodinného předplatného na rok za 875 korun, přičemž ho můžete využít až na 8 Nintendo účtech. S předplatným mimo online služeb také dostanete přístup ke knihovně retro her z konzole NES, která se každým měsícem rozrůstá o 3 nové tituly.

Patříte také mezi předplatitele? Pokud ano, jaké s NS Online máte zkušenosti? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama