V souborech multiplayerového testu Halo Infinite byly skryty podrobnosti o příběhu, nyní kolují internetem
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka V souborech multiplayerového testu Halo Infinite byly skryty podrobnosti o příběhu, nyní kolují internetem

V souborech multiplayerového testu Halo Infinite byly skryty podrobnosti o příběhu, nyní kolují internetem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 8. 2021 12:27

Problémy stíhaný vývoj Halo Infinite dostal další ránu. Tentokrát v souvislosti s úniky, autoři totiž v rámci multiplayerové betaverze hry omylem zveřejnili i data, která odkazují na příběhovou kampaň. Hráči některé texty rozklíčovali a už zhruba ví, jakým směrem se bude příběh odvíjet a jak skončí. Autoři legitimitu úniků následně potvrdili. Upozorňujeme, že se v dalších řádcích vyhneme jakýmkoliv zásadním spoilerům.

Reklama

  • Dataminy odhalily některé podrobnosti o příběhu Halo Infinite
  • Na sociálních sítích se můžou objevovat spoilery

Šesté Halo má uzavřít příběh takzvané Reclaimer trilogie, tedy trilogie navazující na původní třídílný příběh. Můžeme si připomenout, že se zápletka čtyřky a pětky zatím točila především kolem rasy Forerunnerů, vypuknutí nestability mezi rasami vesmíru a následné vzpoury umělých inteligencí vedených Cortanou, která zřejmě plánuje aktivovat prstence Halo a zničit organický život ve vesmíru. Příběh šestky by se však měl točit kolem války s Banished, odštěpenou frakcí rasy Jiralhanae, která se objevila a hrála důležitou roli v druhých Halo Wars. Jakou roli nakonec bude šílená umělá inteligence a její armáda strojů hrát v příběhu teprve uvidíme.

Někteří hráči už však tuší. V souborech betatestu se totiž objevily zápisy, které obsahovaly mimo jiné textace cílů a úkolů v jednotlivých misích. Z nich lze samozřejmě zhruba vyvodit, jak se bude zápletka vyvíjet. Konkrétnější informace záměrně neuvádíme, sám se chci nechat příběhem překvapit. Jediným poznatkem, který bývá sdílen, je však ten, že by příběh měl skončit takřka “v nejlepším”. To by potvrzovalo spekulace o tom, že v době vydání bude dostupná jen část kampaně a 343 Industries plánují její rozuzlení vyprávět až v dalších, rozšiřujících kampaních.

Autoři legitimitu úniků potvrdili a hráče na sociálních sítích prosí, aby se měli na pozoru před možnými úniky. Když se s podobnými problémy potýkalo studio Naughty Dog a tehdy vycházející The Last of Us: Part 2, řada uživatelů sociálních sítí masivní spoilery vypisovala například pod nesouvisející příspěvky na Twitteru. Halo Infinite sice není z hlediska příběhu tak očekávanou záležitostí a podobné chování možná přitahuje o něco méně, pokud ale nechcete mít zkažený zážitek, buďte na sociálních sítích v příštích měsících opatrní.

Halo Infinite by mělo vyjít na konci letošního roku. Poprvé v historii značky přinese free to play multiplayer a bude v den vydání k dispozici ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama