V souborech Halo Infinite byla objevena další potitulková scéna. Naznačuje příběhové rozšíření?
i Zdroj: Microsoft / 343 Industries
Halo Infinite Novinka V souborech Halo Infinite byla objevena další potitulková scéna. Naznačuje příběhové rozšíření?

V souborech Halo Infinite byla objevena další potitulková scéna. Naznačuje příběhové rozšíření?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 12. 2021 13:03

Od vydání singleplayerové části posledního letošního herního hitu v podobě Halo Infinite už uběhly zhruba tři týdny. Řada hráčů tak už má za sebou průchod příběhovou kampaní, která sice odpověděla na některé otázky vznešené v předchozích pokračováních (nebo knihách a komiksech) Halo, řadu nových ale přinesla. Zruční hráči nyní z dat hry vydloubali nepoužitou cutscénu, která dost možná naznačuje budoucí příběhový obsah.

Reklama

  • V datech Halo Infinite byla objevena nepoužitá cutscéna
  • Naznačuje, že do příběhu promluví další přátelská postava

Youtubový kanál Gamecheat13 přinesl mírně surové záběry z příběhového filmečku ukrytého v datech hry. Ten se měl údajně přehrát mezi titulky, nakonec se ale do finální hry z neznámého důvodu nedostal. 

V cutscéně se objevuje pilot Echo-216, kterého ze spánku vytrhává příjem nového, neznámého signálu. Po delší době ale nejde o špatné zprávy, dle všeho by totiž mělo jít o přátelský vysílač UNSC. Nakonec na scénu přichází i Master Chief a scéna tak nastiňuje veselejší budoucnost.

Komunita Halo začala bezprostředně po zveřejnění videa spekulovat nad možným významem cutscény. Hráči odhadují, že jde o lákadlo na připravovaný singleplayerový nebo dokonce multiplayerový, respektive kooperativní obsah. Teoreticky by mohlo jít o úvodní cutscénu kooperativního režimu, ve kterém se do bitvy proti Banished zapojí další hrdinové. Otázkou zůstává, zda by šlo o posádku UNSC Spirit of Fire, záchranu Thomase Laskyho a Infinity, nebo třeba návrat Blue Teamu.

Jaký význam může cutscéna mít podle vás?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama