Komunita Halo Infinite šílí z… kočičích oušek za deset dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Komunita Halo Infinite šílí z… kočičích oušek za deset dolarů

Komunita Halo Infinite šílí z… kočičích oušek za deset dolarů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2021 15:02 1

Studio 343 Industries zodpovědné za vývoj sci-fi střílečky Halo Infinite bylo po vydání bezplatného multiplayeru kritizované za nepříliš vybalancovaný systém postupu battle passy s kosmetickými předměty. Hráči se ohrazovali především proti vysoké časové náročnosti a “uzamknutí” některých dříve nornálně dostupných vizuálních změn. Karta se ale obrací, jedna z posledních novinek v obchodě Halo Infinite mezi hráči vzbudila malou horečku.

Reklama

  • V multiplayeru Halo Infinite se objevil balíček s kočičími oušky
  • Za deset dolarů hráči dostanou doplněk na helmu, růžové brnění a visačky na zbraně
  • Hráči jsou evidentně nadšení, jiní ale kritizují, že jsou uši předražené

Ne úplně překvapivě jde o kosmetický doplněk v podobě kočičích oušek a balíčku dalších kočičích předmětů. Bundle s názvem Cat Lovers vedle oušek na helmu nabízí i barevnou kombinaci sytě růžové a šedé pro spartanské brnění a dva kočičí přívěsky na zbraň. Bundle vyjde na celkem 1000 in-game kreditů, tedy ekvivalent zhruba 10 dolarů (v přepočtu zhruba 222 českých korun).

Na rozdíl od ostatních kosmetických přídavků do herního obchodu se kočičí detaily setkávají s velkým úspěchem u hráčů. Obzvlášť na subredditu dedikovaném Halo se objevují příspěvky, ve kterých jsou kočičími oušky vyzbrojeny celé týmy hráčů. Mohutně diskutovaný příspěvek také oceňuje, že podobné předměty v obchodě dávají smysl, na rozdíl od v zásadě obyčejných kusů vybavení v obyčejných, ale alternativních barvách.

Na druhou stranu se objevuje řada kritických komentářů, které kočičí bundle označují za předražený. Také poukazují na to, že komunita několik týdnů po vydání vývojáře ostře tepala, ale prakticky během okamžiku úplně změnila názor díky “páru předražených uší”.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama