Ukázka z hororovky The Chant předvádí spirituální dovednosti hlavní hrdinky. Zvládne uprchnout před přízraky z jiné dimenze?
i Zdroj: Brass Token / Prime Matter
Novinka Ukázka z hororovky The Chant předvádí spirituální dovednosti hlavní hrdinky. Zvládne uprchnout před přízraky z jiné dimenze?

Ukázka z hororovky The Chant předvádí spirituální dovednosti hlavní hrdinky. Zvládne uprchnout před přízraky z jiné dimenze?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2022 11:12

Pokud patříte mezi spirituálně založené jedince, patrně vám neunikla third-person adventura The Chant. Psychedelická jízda se prezentuje v nové gameplay ukázce.

Reklama

  • Horor The Chant se prezentuje v nových záběrech
  • Ukázku okomentoval kreativní ředitel Mike Skupa
  • Hra vyjde 3. listopadu

Slova se chopil kreativní ředitel Mike Skupa, který připomněl, že se The Chant odehrává na zapomenutém ostrově Glory Island, který je využíván k úniku z všední reality. Jeden z rituálů se ale vymkne kontrole, dojde totiž k prolnutí do zvláštní dimenze zvané The Gloom. A právě v tuto chvíli se zážitek proměňuje v klasický horor.

Ve videu si můžete všimnout motion capture natáčení, herci se zřejmě pořádně vyřádili. Skupa následně zmínil dovednosti hlavní hrdinky, která k jejímu štěstí ovládá spirituální síly. Dokáže třeba zformovat ostré krystaly a prošpikovat nabíhající neřády, také zvládne probudit mrtvé. Snad to bude stačit na záchranu vlastního života.

The Chant vyjde 3. listopadu na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series. Autoři už přestali zmiňovat konzole minulé generace, byť s nimi dle původních plánů počítali. Zdá se, že horovoka na Xbox One a PlayStation 4 nakonec nedorazí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama