Hororovka The Chant dorazí letos na podzim. Ukázka slibuje psychedelický zážitek
i Zdroj: Prime Matter
Novinka Hororovka The Chant dorazí letos na podzim. Ukázka slibuje psychedelický zážitek

Hororovka The Chant dorazí letos na podzim. Ukázka slibuje psychedelický zážitek

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 5. 2022 10:10

Pokud máte v oblibě horory, asi vám neuniklo oznámení third-peson psychedelické jízdy The Chant, k němuž došlo v červnu minulého roku. Téměř po roce autoři prozrazují přibližný termín vydání.

Reklama

  • The Chant by měl dorazit letos v říjnu
  • K dispozici je nový trailer
  • Autoři lákají na rituály na zapomenutém ostrově

Studio Brass Token při této příležitosti vypustilo do světa nový trailer. Napínavá ukázka naznačuje, co na hráče čeká. Příběh se odehrává na ostrově Glory Island, jehož návštěvníci hledají spirituální zážitky. Jeden z rituálů se ale trochu zvrtne, dojde totiž k neplánovanému prolnutí do zvláštní dimenze známé jako The Gloom. A tam na nezvané hosty nečeká nic pěkného. Oficiální stránky slibují psychedelické události, před nimiž se hlavní aktéři snaží uprchnout.

Bližší detaily zatím chybí, dá se ale očekávat, že se brzy dozvíme více. The Chant by totiž měl zaznít už letos na podzim, na stránkách je pak zmíněn říjnový termín.

S otazníkem jsou cílové platformy. Trailer totiž zmiňuje pouze PC a konzole Xbox Series a PlayStation 5. Loňské oznámení nicméně slibovalo, že horor stihne potrápit také majitele konzolí minulé generace. Je tedy možné, že se plány změnily.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama