Ubisoft údajně pracuje na battle royale akci Pathfinder, má jít o náhradu za Hyper Scape
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft údajně pracuje na battle royale akci Pathfinder, má jít o náhradu za Hyper Scape

Ubisoft údajně pracuje na battle royale akci Pathfinder, má jít o náhradu za Hyper Scape

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 4. 2022 11:51

Ubisoftu se zatím nepodařilo uspět ve světě battle royale her, důkazem je akce Hyper Scape, jejíž servery budou vypnuty koncem dubna. Už nyní se ale údajně připravuje náhrada.

Reklama

  • Tom Henderson promluvil o third-person střílečce Pathfinder
  • Náhrada za Hyper Scape je údajně v rané fázi vývoje
  • V jádru jde o PvPvE battle royale akci s kreslenou grafikou

Informaci nabídl Tom Henderson v článku na serveru Exputer. Tři zdroje mu potvrdily, že Ubisoft nyní připravuje third-person střílečku s kódovým označením Pathfinder. Vývoj je sice v rané fázi, mezi insidery už ale kolují první obrázky a videa. Ty podle Hendersona prozrazují, že se další hra po grafické stránce výrazně podobá Hyper Scape, byť vývojáři více přitlačili na pastelky.

Battle royale bitvu se ale podle všeho snaží pojmout trochu jinak. Tým o čtyřech hráčích je vysazen na okraji mapy, úkolem je proklestit si cestu do jejího středu, kde na ně čeká počítačem řízený boss. Po cestě musí překonat dvě velké zdi, projít mohou skrze prolomitelné brány, které jsou pokaždé na jiném místě, což by mělo zajistit jistou variabilitu. 

Ubisoft zlomil hůl nad battle royale akcí Hyper Scape. Servery vypne koncem dubna
i Zdroj: Hrej.cz

Ubisoft zlomil hůl nad battle royale akcí Hyper Scape. Servery vypne koncem dubna

Popularitu battle royale her se snažili vytěžit i hegemoni herní branže. Zatímco některým se pokusy vydařily, jiné projekty…

28. 1. 2022 10:16

Během průchodu narazí na další počítačem řízené neřády, získáváním zkušenostních bodů se posunou na další úroveň, což je důležité, protože budou potkávat stále silnější nepřátelské jednotky. Henderson předpokládá, že se hra profiluje jako PvPvE, dojít by mělo i na potyčky s konkurenčními týmy.

Co se týče dostupných postav, každá by měla nabídnout unikátní dovednosti, o jejich podobě se ale teprve rozhodne. V případě centrálního hubu se autoři údajně inspirovali tím z Destiny. Hráči zde najdou střelnici, zmíněny jsou také závody ve vozidlech a samozřejmě obchodování. 

Henderson závěrem dodává, že nový projekt zatím působí unikátním dojmem, který hry od Ubisoftu v posledních letech spíše postrádají. Ubisoft únik zatím nijak nekomentoval.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama