Novinka Ubisoft představil free-to-play battle royale akci Ghost Recon Frontline

Ubisoft představil free-to-play battle royale akci Ghost Recon Frontline

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 10. 2021 07:00 1

Ubisoft se v poslední době velmi výrazně upíná na free-to-play model. Není to tak dávno, co byl oznámen The Division Heartland, zapomenout nesmíme ani na Tom Clancy’s XDefiant. Aby toho nebylo málo, došlo na představení battle royale akce Ghost Recon Frontline.

Reklama

  • Ghost Recon Frontline je další free-to-play akce z dílny Ubisoftu
  • Autoři tvořili Wildlands i Breakpoint
  • K battle royale žánru chtějí přistoupit trochu jinak
  • Zatím není známo, kdy hra vyjde, za týden ale startuje první testovací fáze

Navzdory spekulacím se bude novinka odehrávat v otevřeném světě ostrova Drakemoor Island. Zde se v jednotlivých bitvách střetne až 100 hráčů, což je evidentně jedno z hlavních lákadel celého zážitku. 

A protože je konkurence v battle royale žánru opravdu velká, snaží se vývojáři z pobočky v Bukurešti (která se podílela na posledních dvou dílech série Ghost Recon) přinést něco nového, o čemž svědčí třeba fakt, že zde nebude probíhat zoufalý úprk před stěnou smršťující se bariéry. Hlavním režimem je Expedition. V týmech po třech musí hráči plnit konkrétní úkoly, aby se dostali k informacím o místu, ze kterého mohou být transportováni do bezpečí a tím i zvítězit. Vtip je v tom, že jsou v jistý moment o místě informovány také ostatní jednotky, zákonitě tedy musí dojít k velké finální bitvě.

Ubisoft slibuje, že budou mít hráči svobodu ve výběru výbavy a profilaci postavy. Už nyní jsou známy dostupné třídy, do boje se chystá klasický útočník, podpora a sniper, mezi nimi bude možné kdykoliv přepnout, což lze vnímat jako šanci rychle se přizpůsobit dané situaci.

Ghost Recon Frontline zamíří na PC, na konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také do služeb Stadia a Luna. Zatím není stanoveno konkrétní datum vydání, Ubisoft nicméně oznámil, že chystá celou řadu testů. Ten první ostatně proběhne už od 14. do 21. října, ovšem pouze na PC (a pouze v Evropě). Do testu se můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama