Ubisoft odložil první testování Ghost Recon Frontline, důvodem je zřejmě zdrcující kritika hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odložil první testování Ghost Recon Frontline, důvodem je zřejmě zdrcující kritika hry

Ubisoft odložil první testování Ghost Recon Frontline, důvodem je zřejmě zdrcující kritika hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 10. 2021 08:00

Minulý týden Ubisoft oznámil Ghost Recon Frontline, další free-to-play počin, který měl přinést nový pohled na žánr battle royale. Zpětná vazba byla nicméně natolik zdrcující, že se společnost raději rozhodla odložit chystaný test.

Reklama

  • Dnes měl začít uzavřený test Ghost Recon Frontline
  • Ubisoft se však rozhodl pro jeho odklad
  • O novém termínu bude teprve informovat
  • Pravděpodobně jde o reakci na kritiku

Ještě koncem minulého týdne se autoři snažili veřejnost přesvědčit, že při vývoji Frontline neopisovali od konkurence, částečně se dokonce snažili od battle royale distancovat, když zdůraznili, že se v první řadě jedná o taktickou akci a masivní PvP střílečku. Zoufalým argumentem bylo také tvrzení, že tým vývojářů tvoří milovníci stříleček, mezi kterými se najdou i poloprofesionální hráči Counter-Striku. 

Oznámení Ghost Recon Frontline hráče nenadchlo. Autoři slibují, že doručí unikátní zážitek
i Zdroj: Ubisoft

Oznámení Ghost Recon Frontline hráče nenadchlo. Autoři slibují, že doručí unikátní zážitek

Ubisoft po oznámení Ghost Recon Frontline znovu zdůrazňuje, že se hra zásadně liší od klasických zástupců v battle royale…

7. 10. 2021 13:13

Vyjádření ale nemělo ten správný efekt, Ubisoft se tedy rozhodl, že je na místě odložit první testovací fázi, která měla odstartovat už dnes. “Rozhodli jsme se, že bude nejlepší odložit uzavřený test Ghost Recon Frontline,” stojí v oficiálním příspěvku. “Tým je odhodlán k tvorbě toho nejlepšího možného zážitku. Detaily ohledně nového termínu pro uzavřený test zveřejníme hned, jak to bude možné. Děkujeme za vaší přetrvávající podporu.”

A to je vše. Žádné další detaily, které by blíže ospravedlnily odklad, už Ubisoft neposkytl. Je jasné, že se ve studiu v Bukurešti nyní bude o hře a jejím osudu hodně diskutovat. Otázkou samozřejmě zůstává, jak by se free-to-play akce mohla změnit, aby hráči byli spokojeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama